NOVA ASICS GEL-NIMBUS 20

#GELNimbus20  #IMoveMe

 

DES DE 1 DESEMBRE A PUNT DE VENTA

 

NOVA ASICS GEL-NIMBUS 20

 

El running està dins de cadascú de nosaltres. ASICS celebra el 20è aniversari de la seva sabatilla més icònica de llarga distància.


​ 

 

 

 

Per celebrar el 20 aniversari de la GEL-Nimbus, ASICS llença una nova edició de la seva sabatilla més popular per a llargues distàncies. Sent la més lleugera de totes les seves antecesores, la GEL-Nimbus 20 està feta per al corredor que cadascú porta dins, ja sigui aquell que es llença a córrer per primer cop o bé aquell qui ja suma centenars d’experiències. El model forma part de la col·lecció ASICS primavera-estiu 2018 però està disponible des del passat 1 de desembre en els punts de venta. A l’igual que la tecnologia GEL de la seva mitja sola, el running està evolucionant, trencant els motllos del que es considera que ha de ser un runner. La nova GEL-Nimbus 20 està dissenyada oferint amortiguació i lleugeresa amb la finalitat de donar als corredors l’oportunitat de millorar de principi a fi.

GEL-NIMBUS 20

 

Avui en día la GEL-Nimbus és el model d’amortiguació líder principalment per aquells corredors amb trepitjada neutra i integra diferents tecnologies ASICS. La combinació de FlyteFoam a la sola juntament amb el GEL, ofereix a la GEL-Nimbus 20 una amortiguació superior, absorvint els impactes i fent sentir al corredor lleugeresa en cadascuna de les seves petjades.

 

Construida per a corredors de tot tipus de nivell i deu grams més lleugera que la seva predecesora, la GEL-Nimbus 20 ofereix entre les seves novetats un nou mesh – Gradient Jacguard Mesh –  amb impressió estratègica 3D sense costures, que ajuda a mantenir el peu més subjecte durant tota la fase de cursa. A més a més està estratègicament dissenyt per oferir un extra de confort en la zona de flexió que suporta més estrés en cada trepitjada. Aquest nou upper també ofereix al peu un major ajust i transpirabilitat. Una altra de les seves grans novetats és la disposició en forma d’estrella dels seus ullals, la qual cosa afavoreix una menor roçadura i fricció sobre la part superior del peu.

Les tecnologies incloses en la GEL-Nimbus 20 son:

 

 • Mitjasola amb FlyteFoam per lleugeresa i durabilitat
 • 3mm addicionals en el taló en el model per a dona per protegir el seu tendó d’Aquiles.
 • Guidance Line en la sola per ajudar en el cicle de trepitjada.
 • Trusstic System en la zona central de la sola per estabilitat i consistència estructural de la sabatilla.
 • Plaques de GEL (visibles) en la zona davantera i trasera.
 • Nou mesh Gradient Jacquard
 • Disposició dels ullals en forma d’estrella per evitar friccions en la zona superior del peu.
 • Plantilla X-40 Ortholite Sockliner per un extra d’amortiguació i confort.
 • External Heel Counter per reforçar la subjecció del taló.
 • Detalls reflectants 3M
 • Pes: 305 gr home ; 250 gr dona
 • Drop: 10mm home / 13 mm dona
 • PVPR: 180€

Comprar:


 


 

Gerard Klein, Senior General Manager, Global Performance Running Footwear, ASICS Corporation, explica: “La GEL-NIMBUS és un model amb gairebé 20 anys d’història. I hi ha una bona raó per això: des del seu llançament el 1999 ha estat capaç d’oferir respostes a les més altes expectatives dels corredors amb la finalitat d’ajudar-los a donar el millor d’ells mateixos. La GEL-NIMBUS va ser sempre dissenyada per oferir als corredors una amortiguació superior sense pes excessiu. De fet, Nimbus es refereix a un tipus de núvol en la seva nomenclatura en llatí. El nostre objectiu amb la GEL-NIMBUS és literalment fer sentir als corredors lleugers i confortables, com si estiguessin corrents pels núvols. Cada any ASICS aumenta les seves aspiracions i continuarem innovant i desenvolupant la serie GEL-NIMBUS”

Deixa un comentari