La Gran Fons Nova York desembarca per primer cop a Barcelona

La Gran Fons Nova York desembarca per primer cop a Barcelona

El proper 22 de març es disputarà la primera edició de la GFNY Barcelona.

La marxa ciclista, que comptarà amb dos recorreguts (de 110km i 160km), tindrà lloc a Barcelona i recorrerà gran part del litoral català; passant per Sitges, Vilafranca del Penedès, Torrelavit i Begues, entre altres. L’organització espera tenir una participació destacada d’esportistes estrangers i locals, aficionats d’aquest tipus de proves ciclistes.

“Hem detectat un increment en l’afició de diferents esports, però el ciclista s’està professionalitzant i incrementant en nombre”, afirma David Teixidó, un dels organitzadors de la marxa.

La sortida estarà situada a Montjuic, davant les piscines Picornell. La marxa s’iniciarà, doncs, amb Barcelona sota el peus del ciclista. Els primers kilòmetres es realitzaran per l’interior de Barcelona fins arribar a la Gran Via, on enllaçaran el camí direcció la costa. L’escenari és l’ideal per a gaudir de la riquesa del clima mediterrani que caracteritza el litoral català. Les costes del Garraf permetran circular envoltats de muntanya i mar, en un marc que es caracteritza per la bellesa del paisatge.

RECONEIXEMENTS ESPECIALS

A la marxa ciclista de 110km es realitzaran dos trams cronometrats que permetran premiar als 3 ciclistes més ràpids; mentre que durant la resta del recorregut no hi haurà cronometratge de cursa. En la marxa de 160km, la més llarga, hi haurà 3 controls de cronometratge; de manera que dos d’ells seran els mateixos que a la marxa de 110km. La suma dels parcials cronometrats seran el resultat final dels ciclistes participants.

SOBRE LA GFNY BARCELONA

La GFNY Barcelona neix de la mà de la prestigiosa GFNY, coneguda marxa de la màgica ciutat de Nova York. Amb la professionalitat que caracteritza aquest esdeveniment, la primera edició de la marxa ciclista estarà recolzada per una organització completa com és Xalenx Sports Events; amb la vista posada al ciclista més professional. La prova se celebrarà el proper dissabte 22 de març a les 8h del matí, tancant-se aquesta primera edició el mateix dissabte a les 18h

Podeu trobar més informació al nostre calendari de curses

logo oakley gfnybarcelona

Deixa un comentari