Últims dies per inscriure’s al Lloret Cycling Weekend que tindrà lloc a Lloret de Mar del 27 al 29 d’abril

  • Més de 450 persones ja s’han apuntat en alguna de les activitats organitzades durant el cap de setmana dedicat al ciclisme

Lloret de Mar acollirà del 27 al 29 d’abril el Lloret Cycling Weekend, un nou esdeveniment ciclista que vol consolidar la destinació en aquest àmbit esportiu i que a hores d’ara ultima ja el termini d’inscripcions.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de diferents esportistes i ex esportistes d’elit com Miguel Indurain, Nani Roma, Marcel Alzamora, Clàudia Galícia que participaran a les activitats previstes i acompanyaran, formaran i compartiran experiències amb els assistents.

El programa del cap de setmana inclou un sopar el divendres amb una taula rodona amb Miguel Indurain i Nani Roma; diverses sortides amb esportistes, ride with friends liderats pel propi Indurain el dissabte al matí; un clínic amb sessions especialitzades el dissabte a la tarda i la celebració de la marxa cicloturista Gran Fondo Lloret Costa Brava el diumenge.

Els interessats en participar al Lloret Cycling Weekend poden apuntar-se a l’esdeveniment a través del microsite www.lloretcycling.com on trobaran diferents opcions que van des de possibilitat d’inscriure’s al programa complet de tres dies fins a propostes específiques per a les activitats d’un o dos dies.

A més a més, a través del web es pot accedir a paquets complets que inclouen, a més de totes les activitats del programa i diferents àpats, dues nits d’allotjament en els hotels especialitzat en ciclisme de la destinació amb unes tarifes especials que van dels 120€ en allotjaments de 3 estrelles als 150€ en allotjaments de 4 estrelles.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Per a aquesta primera edició del Lloret Cycling Weekend hem aconseguit tancar un programa d’activitats molt complet i potent que es veu reforçat amb la possibilitat que tindran els participants de conviure i compartir experiències amb grans figures de l’esport com són Miguel Indurain o Nani Roma.”

 

Deixa un comentari