Canyon Pirinexus Challenge 2020, un repte a superar

‘La gravel dels Pirineus’ obre inscripcions el 28 de gener, a les 12h, a www.ticketoci.net

gravel
El 30 de maig se celebrarà la Canyon Pirinexus Challenge, ‘la gravel de Los Pirineus’, dins el festival internacional Sea Otter Europe Costa Brava – Girona. Un desafiament de 340 km i 3000 m + a 18 hores, tornant a Girona abans de les dotze de la nit. Té la particularitat que permet descobrir els millors racons de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, en un recorregut privilegiat que fins i tot fa una incursió en territori francès.
 
TEASER CANYON PIRINEXUS CHALLENGE
Es tracta d’un recorregut espectacular i de gran bellesa, amb trams molt rodants amb un total de 340 quilòmetres que combinen pistes de terra (55% del recorregut) amb trams asfaltats (45%) i alguns urbans. La sisena edició d’aquesta prova torna als orígens i la ruta es recorrerà en sentit de les agulles del rellotge: Primer es dirigiran cap a Els Pirineus i es tornarà a Girona, des de la Costa Brava.

Els participants compten amb tres punts de pas. Per assegurar un bon ritme en la prova, els tres punts tindran un temps límit que es convertiran en objectius a superar, per assolir la gran fita. Tots aquells participants que aconsegueixin completar el recorregut abans de les dotze de la nit, se’ls obsequiarà amb el trofeu finisher per recordar aquest gloriós dia. A més, els ciclistes que aconsegueixin arribar abans de la posta de sol (21:15) se’ls reconeixerà amb un obsequi especial.

El 30 de maig es tornarà a viure un desafiament ciclista, dins de Sea Otter Europe Costa Brava – Girona.

Deixa un comentari