LA VENDA SENSE INTERMEDIARIS ARRIBA A L’SNOWBOARD AMB UN MARCAT CARÀCTER SOCIAL

  • Help Snowboards arriba al mercat de l’snowboard oferint la millor garantia qualitat/preu gràcies a la seva estratègia de distribució sense intermediaris.
  • Els defineix el seu gran compromís amb la societat, destinant una part de totes les seves vendes a ajudar a persones amb discapacitat a través de l’snowboard.
  • Help Snowboards ven exclusivament a través de la seva botiga online y té un showroom a Barcelona, així com altres establiments d’exposició a Espanya i Andorra, i assessorament telefònic.

help snowboards

Help Snowboards, marca catalana de taules d’snowboard, ha arribat al mercat aquest mes d’octubre amb dos objectius molt clars: promoure l’snowboard i ajudar a la gent a través d’aquest esport.

Per a Help, la base de l’snowboard son les persones que el practiquen, ells/elles són els/les protagonistes d’aquest esport, així que per donar suport a l’snowboard s’ha de donar suport als seus practicants.

Tant per als que s’estan iniciant a l’snowboard com per als practicants experts, una de les preocupacions més importants és el preu del material. L’esforç econòmic que suposa tenir material de qualitat en bon estat es un fre per al desenvolupament de l’snowboard, tant en nombre de practicants com en el nivell d’aquests.

MÀXIMA QUALITAT AL MILLOR PREU

Help s’ha proposat trencar aquesta barrera canviant la manera de comercialitzar el producte. L’empresa no té distribuïdors, ven directament al consumidor a través de la seva botiga online, i d’aquesta manera redueixen els costos de distribució. Aquesta reducció la trasllada al preu dels seus productes i així aconsegueix oferir taules maximitzant la qualitat sense renunciar al millor preu.

help snowboards

Showrooming i ecommerce

El comerç electrònic creix cada any i la gent ja no té por a comprar per internet, però hi ha una part dels compradors que encara s’apropa a les botigues físiques per a veure el producte en persona abans de comprar-lo online (l’anomenat showrooming). A Help Snowboards en són conscients i han optat per facilitar el showrooming als seus consumidors obrint un showroom al centre de Barcelona (Avda. Portal de l’Àngel 23, 3-1), on qualsevol persona interessada pot anar a veure les taules en persona i rebre assessorament dels responsables de la marca.

A més a més, durant la temporada d’hivern exposaran les seves taules a diverses zones d’Espanya i Andorra, i també faran tests de producte. De moment la gira de tests ja té tancat part del calendari i visitaran les estacions de La Molina, El Tarter, Cerler, Formigal, Port Ainé, Baqueira, Espot, Ordino-Arcalís, i se’n podran afegir més en breus. A la seva pàgina web està l’informació complerta dels tests i els llocs d’exposició.

 

Responsabilitat social

Help Snowboards es marca entre els seus objectius ajudar a la gent a través de l’snowboard, i ho fan destinant una part de totes les seves vendes ajudant a aconseguir que persones amb discapacitat puguin fer snowboard, mitjançant  la fundació Play&Train. L’snowboard els ajuda a superar-se a sí mateixos i a guanyar capacitat psicomotriu. A més a més, fa que tinguin una vida més activa i millorin les seves relacions personals. Abans de comprar la taula, els clients poden veure la part de l’import de la seva compra que es destina a aquest propòsit.

 

Per a més informació:

Climent Raventós

climent@helpsnowboards.com

+34 626 825 518

www.helpsnowboards.com

help snowboards

———————-

Sobre Help Snowboards

Help Snowboards es una jove empresa amb un marcat caràcter emprenedor, tècnic, adaptada als nous temps i hàbits de consum, formada per en Climent Raventós, especialista en Marketing, apassionat de l’snowboard i competidor durant més de 10 anys en diverses modalitats d’aquest esport (representant a la Federació Catalana d’Esports d’Hivern en competicions internacionals); Sara Adroer, una gran dissenyadora amant de la muntanya; i l’equip de riders format per l’Aleix López, el Pau Bartolo, l’Aitor Matias, el Kairo Arbesu, la Marina Alonso, el Sergio Murillo i el Dani Sánchez.

A més a més, compta amb la col·laboració de diversos entrenadors (Pere Goicoechea, Aitor Muñoz, Nel Calvo i Àlex Martín, entre altres), un skiman (Marc Gombau), i altres snowboarders que també han treballat en el projecte (Nicolau Valverde, Oriol Fargas, Quim Hortal, Carles Pons, Marc Fuentes, Aleix Gallimó i molts altres). La majoria d’ells competeixen o han competit a nivell Europeu, i alguns d’ells fins i tot a nivell mundial.

L’equip de riders i tots els col·laboradors han sigut clau per a definir la col·lecció d’aquesta primera temporada 2018/2019, i sobretot per al desenvolupament del producte.

help snowboards

Deixa un comentari