Novetats de STRAVA: Neix STRAVA SUMMIT

Neix Strava Summit: tres nous packs que s’adapten a l’usuari i substitueixen a Strava Premium

Strava, la xarxa social per a esportistes, renova la seva oferta de pagament amb Strava Summit: tres packs d’Entrenament, Seguretat i Anàlisis, que s’adapten al perfil i necessitats de l’usuari per ajudar-lo a conseguir els seus objectius.

Així, l’usuari de Strava podrà gaudir del pack que millor s’adapti a les seves necessitats per tant sols 2’99€ al mes o gaudint de totes les funcions adquirint els tres (7’99€/mes)

strava

Tots els atletes tenen un objectiu pel qual esforçar-se i un repte que aconseguir. Per això, Strava renova la seva oferta de pagament amb Strava Summit, que sustitueix a Strava Premium per oferir programes més personalitzats que aporten un major valor a l’usuari. Independentment de si busquen posar-se en forma, entrenar per un 5Km, completar un recorregut en bicicleta o sentir-se més segurs mentre surten a córrer, el nou servei de suscripció de Strava Summit ofereix les eines necessaries per aconseguir qualsevol objectiu.

Strava Summit presenta tres packs adaptats a les necessitas de cada atleta: Entrenamient, Seguritat i Anàlisi. Estan disponibles tant per separat com en un únic pack tot inclós. D’aquesta manera, l’usuari de Strava podrà gaudir del pack que millor s’ajusti a les seves necessitats per tant sols 2,99€ al mes o seguir disfrutant de totes les funcions adquirint els tres per 7,99€/mes. Strava Summit busca respondre millor a les necessitats específiques dels atletes a l’hora d’ajudar-los a aconseguir els seus objectius

strava

Entrenament ofereix totes les eines i detalls que els atletes necessiten per entrenar de la manera més intel·ligent. Anàlisi permet una immersió profunda en les dades de rendiment que recopila dels dispositius connectats. I el pack de Seguretat permet explorar i descobrir noves rutes i senders amb la tranquilitat i major seguretat que aporta Beacon, una eina de seguiment en temps real per a que els esportistes comparteixin la seva ubicació de forma privada amb aquells amics i familiars que ells mateixos escullin.

Strava és una comunitat d’esportistes que es recolzen entre ells per aconseguir els seus objectius”, diu James Quarles, CEO de Strava. “El 92% dels atletes de Strava que es marquen objectius segueixen actius 10 mesos després. Els 3 packs de Summit estan dissenyats per adaptar i personalitzar millor les nostres funcions a les necessitats de cada usuari, ja sigui el seu objectiu recuperar-se d’una lesió o un entrenament per la seva primera marató. Els packs de Summit aporten les eines de rendiment que necessita al llarg del camí”.

strava

Pack Entrenament

Amb el focus posat en la fizació d’objectius i les mètriques, el Pack Entrenament està dissenyat pensant en tot tipus d’atletes, independentment de si s’estan preparant per una cursa o si simplemnt s’estan posant en forma. Entre les funcions d’aquest pack trobem:

  • Plans d’entrenament
  • Seguiment GPS en temps real per smartphones
  • Objectius personalitzats per temps, distància, potència o segments per mantenir-se motivat
  • Anàlisi de carrera per evaluar fluctuacions de ritme i les voltes
  • Taules de classificació filtrades per edat i pes i desglosos dels intents de KOM i PR (rècords personals) en els segments de Strava preferits de l’atleta.

strava

Pack Anàlisis

Strava és compatible amb tots els dispositius GPS, monitors de freqüència cardiaca i medidors de potència amb Bluetooth LE. El Pack anàlisi permet aprofitar al màxim qualsevol dispositiu connectat amb Strava. Entre les funcions d’aquest pack s’inclouen:

 

  • Anàlisi de l’exercici amb anàlisi del ritme i dades de les voltes dels entrenaments.
  • Fitness i Freshness per evaluar l’impacte dels entrenaments i valorar el temps de descans, si és hora de córrer o de descansar.
  • Segments en viu per competir amb nosaltres mateixos i superar els nostres millors resultats personals o els dels altres en temps real.
  • Anàlisi de potència per evaluar les dades del medidor de potència i estudiar el rendiment i forma física.

Medidor de l’esforç per ajudar als atletes a entrenar de forma constant i mantenir-se en el punt òptim per seguir millorant la seva forma física sense córrer riscos

strava

Pack Seguretat

El Pack Seguretat ajuda a planejar aventures en diferents rutes, gaudir de visualitzacions úniques amb els mapes d’activitats personals i sentir-se més segur mentre s’explora un recorregut. Amb Beacon, els usuaris de Summit poden sel·leccionar contactes de seguretat. Aquests poden veure on estan durant la seva activitat en temps real en un mapa i saber si arriben tard perquè encara estan passant l’estona en una cafeteria o perquè estan en algun tram on necessiten ajuda

La suscripció anual de Strava Summit ofereix estalvis significatius ja sigui escollint els tres packs (59,99€) o un pack individual (23,49€). La suscripció mensual ofereix flexibilitat per fer-se amb un únic pack per tant sols 2,99€ o los tres por 7,99€. Els atletes que ja són Strava Premium mantindran el seu accés a totes les funcions avançades que inclou la seva quota anual.

strava

Independentment de si un atleta escull tant sols un pack de Summit o els tres, serà després un esportista Summit 100% i de plè dret. Així, rebrà assistència immediata de l’equip de suport de Strava, a més a més de descomptes i altres ventatges de partners i amics de Strava.

Strava, la red social per esportistes, compta amb més de 32 milions d’usuaris a 195 paisos diferents. L’empresa tindrà 50 nous empleats a temps complert per finals de 2018, inclòs un director general per liderar el creixement al Japó, que s’unirà als directors generals de EEUU, Regne Unit, España, Alemanya, França i Brasil. Al gener, Strava va inaugurar una nova oficina a Denver, Colorado, i aquest estiu l seu central de San Francisco, California, es muda a una més gran en el barri de Potrero Hill.

Per tenir més informació de Strava Summit, visita: strava.com/summit.

 

Deixa un comentari