Entrevista a Eduard Benlliure de Sportive.es

Entrevista a Eduard Benlliure de Sportive.es

Eduard Benlliure és el fundador de Sportive, una xarxa que uneix esportistes i professionals de l’esport i la salut.

 

eduard benlliure sportive
Eduard Benlliure

Què és Sportive?

Sportive és una comunitat formada per esportistes i professionals de la salut i de l’esport, als quals posem en contacte mitjançant la nostra plataforma on-line. L’objectiu és oferir a l’esportista el servei dels nostres professionals qualificats amb l’objectiu d’ajudar-los a solucionar qualsevol problema o dificultat que se’ls presenti, a aconseguir la seva millor versió i a que gaudeixin plenament de l’esport durant el màxim de temps possible, el que nosaltres anomenem una vida esportiva de qualitat.

 

Com funciona Sportive?

L’esportista que visita Sportive pot entrar a la secció de preguntes i respostes, pot exposar el seu problema, dubte, curiositat, etc … de forma anònima o no i un professional o un altre esportista li donarà una resposta, moment en el qual es pot iniciar una interacció entre ells.

També té disponible un directori de professionals on pot fer cerques utilitzant els filtres, comparar perfils i contractar el que més li agradi i necessiti.

 

Per què vas crear Sportive?

Jo mateix sóc esportista i he experimentat de primera mà situacions difícils que es podrien haver evitat, millorat o solucionat si s’hagués tingut a l’abast fàcil l’ajuda d’un professional competent i especialitzat.

He practicat durant molts anys esport col·lectiu i de competició (encara que sigui a nivell amateur) i he estat en contacte amb molts esportistes i persones relacionades amb el món de l’esport i t’adones que la major preocupació de tots és guanyar, sense importar molt la salut i qualitat de vida de cadascú.

Des del meu punt de vista, l’esport és una eina que hem d’utilitzar per millorar les nostres vides i no per complicar-les, per això vaig decidir ajudar als altres i a conscienciar el món de l’esport que la salut va abans que qualsevol altra cosa.

 

Quin tipus de professionals es poden trobar a la plataforma?

Els professionals de Sportive han passat per uns filtres de validació on es comprova una sèrie de requisits com la titulació, experiència i especialització en l’àmbit esportiu. Només supera aquest procés un 20% de les persones que s’inscriuen i poden trobar entrenadors, fisioterapeutes, podòlegs i nutricionistes esportius, psicòlegs i metges de l’esport.

 

Si no has fet esport mai hi ha algun problema?

Al contrari, els 6 tipus d’especialistes que comentava a la pregunta anterior estan preparats per atendre esportistes de tot tipus i també persones que s’inicien en l’esport. En aquest sentit és molt important, per exemple, la figura dels metges per realitzar reconeixements mèdics i poder valorar l’estat de salut i les capacitats de cada persona per fer esport o un entrenador personal, que et serveixi de guia i estímul, entre moltes altres coses.

 

Finalment, per què creus que és fonamental fer exercici físic?

Per a mi hauria de ser una part fonamental en la vida de cada persona. Exercici físic és sinònim de salut i salut és sinònim de qualitat de vida, què més es pot demanar?

 

Podeu visitar Sportive fent click aquí

 

 

Deixa un comentari