A punt de començar el XIX Circuit de Llarga Distància de Cicloturisme

El XIX Circuit de Llarga Distància comença a Vilafranca del Penedès

logo cicloturisme

Ja està tot enllestit per l’inici d’una nova temporada cicloturista a Catalunya. El primer dels quatre circuits de cicloturisme de la Federació Catalana de Ciclisme arrenca aquest diumenge 6 de març a Vilafranca del Penedès amb la Marxa Terres de Vi i Cava, que aquest any arriba a la vint-i-cinquena edició.

El Circuit de Llarga Distància està a un pas de fer vint anys però abans, aquest 2016, estarà format per un total de vuit cites puntuables entre els mesos de març i setembre.

Després de la cita inaugural i la Setmana Santa hi haurà un descans fins al mes d’abril on es portaran a terme la Rutes del Montseny a Granollers, la Canyon Cambrils Park a Cambrils i la Clàssica dels Murs a Cervera.

La renovada Terra de l’Aigua de Sant Celoni i la Jufré Riuprimer de Santa Eulàlia de Riuprimer seran les puntuables del mes de maig, a les que seguirà La Vallesana de Sabadell el 12 de juny. Després del descans estival, l’Eutiches Muntanyes de Prades del 10 de setembre tancarà el Circuit.

Com sempre, a final de temporada tindran importants premis els guanyadors del Circuit que hagin completat les vuit marxes i els finalistes, amb 7 o 6 cites completades.

Teniu els detalls de premis i totes les dates al calendari del bloc de la Comissió de Cicloturisme
www.cicloturismecat.wordpress.com/calendari-cicloturisme-2016

Deixa un comentari