Res és impossible – Nou llibre de Kilian Jornet

Kilian Jornet acaba de publicar un nou llibre, “Res és Impossible

Ja l’hem llegit i us en parlem a continuació!!

kilian jornet

Un nou llibre on coneixerem molt millor en Kilian. Coneixerem com des de ben petit s’esforçava al màxim en els seus entrenaments, i coneixerem, no tant sols quins reptes ha aconseguit, sinó com estima la muntanya i quina és la seva filosofia de vida. Per què fa el que fa? Per què arrisca tant? Com posa a prova constantment els límits del seu cos?

En Kilian ens explica com prepara i sobretot com viu reptes tant perillosos com els ascensos a l’Everest. Com ha viscut les curses més importants del planeta i els seus propis reptes personals. Com des de petit vivia esport i muntanya.

Tot desde un punt de vista esportiu pero sobretot personal. En “Res és impossible” trobarem molt de sentiment i vivença personal, que ens permetrà veure que en Kilian és un ser humà, i tot el que ha aconseguit ho ha fet a base d’esforç, patiment, anar al límit, passar moments de por i tristesa…

Un llibre que no tant sols agradarà als seguidors del Kilian i  als amants del trail running o l’esquí de muntanya , sinó que també captivarà als amants de l’esport en general, a tots aquells que valoren l’esforç i la dedicació per asolir objectius, i com no, a tots aquells que estimen la natura i les muntanyes.

Comprar aquí

Fitxa Tècnica

  • Títol:  RES ÉS IMPOSSIBLE
  • Autor: KILIAN JORNET I BURGADA
  • ISBN: 9788416915743
  • Data de publicació: 01/10/2018
  • Editorial: ARA LLIBRES
  • Número de pàgines: 248
  • Idioma: Català

CONTRAPORTADA

“El millor moment és sempre ara”

Kilian Jornet ha portat el seu cos al límit, ha patit múltiples lesions, s’ha exposat a grans riscos i ha assolit rècords que han meravellat el món. Amb aparent senzillesa, ha aconseguit el que semblava impossible. Però res és fruit de l’atzar: ha entrenat cos i ment des de la infantesa, i s’ha preparat a fons tant per a l’èxit com per al fracàs. Ha explorat el límits de la resistència humana, i les seves proeses, com la doble ascensió a l’Everest, són difícils de superar.

En el cim de la seva brillant trajectòria a l’elit esportiva, Kilian Jornet se sincera i comparteix l’experiència acumulada en el seu llibre més honest i vitalista. A Res és impossible ens ofereix una lliçó valuosa que ens encoratja a fer realitat els nostres somnis, a córrer amb passió i llibertat i, sobretot, a gaudir de la muntanya..

Altres llibres d’en Kilian Jornet amb els seus corresponents enllaços per si us interessa comprar-los:

Córrer o Morir:

La Frontera Invisible:

Res és Impossible:

Deixa un comentari