Practica l’esport amb valors i aconsegueix dorsals solidaris gratuïts

La plataforma de crowdfunding migranodearena.org posa a la teva disposició dorsals solidaris gratuïts per la marató i mitja marató de Barcelona, la marató de Tarragona o la marató de Sevilla

L’esport aporta molts beneficis però, si a més, se li suma la solidaritat, voilà!, hem trobat la fórmula perfecta per a un equilibri entre cos i ànima. L’efecte sanador de l’esport té un impacte en les persones que el practiquen i les proves esportives del nostres país ho saben molt bé. Per això, no viuen d’esquena a la solidaritat i fomenten l’esport amb valors entre els seus participants. Des de ja fa uns anys, gràcies a la plataforma de crowdfunding social migranodearena.org, moltes d’aquetes proves, així com també els esportistes de disciplines diverses, troben un espai on donar forma a les seves accions solidaries.

 

mi grano de arena

 

Reptes solidaris

Gràcies a migranodearena.org, els esportistes que vulguin vincular un repte solidari al seu repte esportiu i donar suport a una organització social i solidària a través de crowdfunding, disposen d’una eina digital per fer-ho. Migranodearena.org ofereix la possibilitat de crear una pàgina de repte solidari (o pàgina de campanya de crowdfunding) on els corredors/es expliquen la seva iniciativa solidaria a través d’un text, imatges i vídeo, es marquen un objectiu econòmic per tal de donar suport a una causa i estableixen un marc temporal de campanya. A partir d’aquí, a través de la col·laboració de l’entorn de l’esportista (familiars, amics, companys de feina, companys d’esport), l’objectiu és arribar al 100 % de l’objectiu del repte solidari.

A través d’un repte solidaris, els esportistes poden donar suport a la causa que més els interessi: salut i investigació mèdica, inclusió social, cooperació internacional, educació, medi ambient, etc. A migranodearena.org hi ha més de 2.500 organitzacions sense ànim de lucre (ONG, ONGD, fundacions i associacions) a qui dedicar reptes esportius.

Dorsals solidaris gratuïts

Migranodearena.org, a més, no deixa escapar cap ocasió de fomentar l’esport en valors i de fer créixer la solidaritat vers les causes socials, que tant suport necessiten. Per aquest motiu, migranodearena.org ha firmat acords de col·laboració amb diverses proves esportives al nostre país amb l’objectiu de fomentar l’esport amb valors i ajudar a les causes socials a captar fons per dur a terme els seus projectes. Gràcies a aquests acords, migranodearena.org disposa de dorsals solidaris gratuïts per aquells esportistes que vulguin vincular un repte solidari al seu repte esportiu a través de crear i liderar amb èxit una campanya de crowdfunding a migranodearena.org.

Migranodearena.org col·labora, o ha col·laborat, amb proves com la Zurich Marató de Barcelona, la eDreams Mitja Marató de Barcelona, la Maratón Sevilla, la Behobia San Sebastián, la SB Hotels Marató de Tarragona, la Powerade NonStop Series Madrid-Lisboa, la Barcelona Triathlon, etc.

mi grano de arena

Solidaritat i running

Entre la comunitat de corredors i corredores és on, actualment, aquests tipus d’iniciatives tenen més bona acollida, sobretot entre aquelles persones que participen en maratons o mitges maratons. A casa nostra, per exemple, els corredors i corredores de la Zurich Marató de Barcelona de l’any passat van recaptar més de 93.600 € dedicats a causes socials i solidàries. En aquest enllaç podreu veure totes les campanyes de crowdfunding que migranodearena.org va acollir en motiu de la prova reina de l’atletisme a la ciutat Comptal l’any 2018. Per la marató de Barcelona 2019, la plataforma de crowdfunding ja acull diverses iniciatives i les podeu veure aquí.

Un gran esportista solidari és en Miquel Pucurull, que amb 80 anys segueix corrent maratons a més d’haver liderat, en sis ocasions, reptes solidaris a favor de la investigació sobre la diabetis infantil a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Podi solidari

En moltes de les proves amb les quals migranodearena.org té acords de col·laboració, té lloc el podi solidari. Es tracta d’un podi molt especial i emotiu que dóna la oportunitat als corredors i corredores solidaris/es a pujar al podi oficial de la prova. Les tres persones (o grups) que aconsegueixen recaptar més fons en els seus reptes solidaris (campanyes de crowdfunding a migranodearena.org) són els premiats el mateix dia de la competició amb un kit de material esportiu donat pel patrocinador esportiu de la prova i estan convidats a pujar al podi oficial.

 

Sobre migranodearena.org

Migranodearena.org és l’eina de crowdfunding social i solidari de referència al nostre país. Més de 7.500.000 € han estat recaptats i repartits entre més de 2.500 organitzacions socials des de l’any 2009 gràcies a aquesta plataforma, que es basa en el finançament col·lectiu de projectes i la captació de fons digital. A migranodearena.org, que és un projecte sense ànim de lucre, es connecten persones compromeses, amb causes que necessiten suport.

¿Esteu interessats en convertir-vos en esportistes solidaris?

Poseu-vos en contacte amb migranodearena.org (info@migranodearena.org) i el seu equip us orientarà.

 

Per cert, la nostra associació You Can Save Them forma part de les ONG a les que podeu destinar els fons recaptats.

Evidentment, podeu escollir qualsevol ONG, la que més us agradi, però si quan creeu un repte esportiu escolliu You Can Save Them també ajudareu a la tasca per la que Esportistes.cat vetlla. Gràcies a tots !!!!

mi grano de arena you can save them

Deixa un comentari