Guanya 1 dorsal gratis per la cursa de muntanya Vila del Papiol

Guanya un dorsal gratis per Cursa Popular Vila del Papiol

Concurs:

Guanya una inscripció gratuïta per la cursa de muntanya Cursa Popular Vila del Papiol (https://www.esportistes.cat/event/cursa-popular-vila-del-papiol-2016/) !!!

Els amics de ESPORT BASE DEL PAPIOL ens cedeixen 1 dorsal per sortejar!!!

La cursa es celebrarà el proper 1 de maig del 2016 a la Vila del Papiol per pistes forestals i en dos possibles circuits, un de 5km i un de 11km. També es celebraran curses infantils en el que serà una jornada esportiva per a tota la familia.

Podeu participar per Twitter o per Facebook:

Si voleu participar per TWITTER:

1.- Fes-te follower del nostre compte de twitter @esportistesCAT

2.- Fes un RT del twitter que hem publicat:

“Fes RT i si ets follower de @esportistesCAT entraràs al SORTEIG de 1 DORSAL x la Cursa Vila del Papiol @EBPAPIOL”

Si voleu trobar aquest tweet feu click aquí

Si voleu participar per FACEBOOK:

Heu de ser seguidors del nostre perfil de Facebook (m’agrada a https://www.facebook.com/EsportistesCat ) i fer un comentari i compartir en el vostre mur el següent post:

https://www.facebook.com/EsportistesCat/posts/571247606383867

Automàticament entraràs al sorteig per guanyar una inscripció gratuïta per a la Cursa Popular Vila del Papiol del 1 de maig del 2016 

Les condicions del sorteig són:

1. Per entrar al sorteig has de seguir les instruccions explicades més amunt, ja sigui a través de Facebook o de Twitter, com prefereixis

2. El sorteig es celebrarà el dia 20 d’abril del 2016 a les 21:30h i el mateix dia anunciarem el guanyador o guanyadora que sortirà d’entre tots els participants a través de twitter i facebook.

3. Nomès el guanyador podrà disposar de la inscripció gratuïta i en cap cas la podrà cedir a un altre esportista. El guanyador escollirà si vol la inscripció per la cursa de 5km o la de 11km.

4. Un cop comuniquem el guanyador, Esportistes.cat es posarà en contacte amb ell/ella per tal d’informar de com procedir per a obtenir la inscripció de forma totalment gratuïta.

cursa popular vila del papiol

Deixa un comentari