ASICS llença un revolucionari FOOT ID PLUS

Els corredors podran sotmetre’s al Foot ID habitual o bé a la nova versió Foot ID Plus que inclou plà d’entrenament personalitzat.

GROUP 

Torna el test de trepitjada més complert del mercat i aquest cop ho fa amb encara més millores i opcions en l’anàlisi i informe que ofereix al consumidor. El resultat: la recomenació de la sabatilla de running que millor s’adapta a cada tipus de corredor.

Ja està disponible en la web d’ASICS el calendari dels punts de venta en els quals el consumidor pot anar per sotmetre’s a aquest anàlisi que li oferirà una amplia gamma de consells en quant a material i inclús rutines personalitzades d’entrenament.

Què es Foot ID Plus

ASICS vol ajudar al màxim al corredor i amb la nova versió Foot ID Plus l’usuari obtindrà dos beneficis. En primer lloc rebrà un complert anàlisi de la seva petjada gràcies al test més complert que existeix en el mercat i que combina anàlisi dinàmic i estàtic. Però ademés, experts de la marca disenyaran al corredor un plà d’entrenament personalitzat que farà que els seus objectius es converteixin en realitat i puguin avançar en una constant superació i evolución com a corredors. La versió Foot ID Plus inclou també la possibilitat de què el corredor pugui sortir a rodar pels voltants del punt de venta amb la finalitat de poder provar diferents models i sentir sensacions amb les sabatilles abans de realitzar la compra.

La duració de la visita és de 60 minuts, ademés del temps que estigui provant les sabatilles i el cost del Foot ID Plus és de 29€ dels quals l’usuari podrà recuperar 19€ per una compra de productes ASICS superior a 100€

foot id

 

 

El Foot ID, també disponible

Per a tots aquells que ho desitgin i disponible en molts més punts de venta, estarà disponible el Foot ID amb un cost de 19€. Aquesta versió inclou test de petjada dinàmic i estàtic i l’assessorament en botiga. El corredor rep el reemborsament de la totalitat dels 19€ en productes ASICS.

 

Es pot consultar tota la informació a:

http://www.asics.com/es/es-es/sports/running/foot-id

​¡RESERVA DES DE LA WEB! ​

Deixa un comentari