ASICS PRESENTA LA GEL-KAYANO 25

AMB NOVES TECNOLOGIES QUE REFORCEN L’ESTABILITAT I LA PROTECCIÓ NECESSÀRIA PELS CORREDORS DE LA LLARGA DISTÀNCIA. 

Oferta:

 

Més lleugera i reactiva sense comprometre confort ni estabilitat.

 

El proper 1 de juny ASICS llença la 25ª evolució del seu calçat amb més prestigi pel control d’estabilitat, les GEL KAYANO, que porten marcant el pas al front dels models d’entrenament de llarga distància des de 1993.

L’enfoc que ASICS dóna a les seves creeacions es caracteritza per la innovació tecnològica i la cerca total de l’excel·lència. Aquesta nova versió no és una excepció i millora les seves predecesores, oferint als corredors una protecció, lleugeresa i reactivitat úniques en la seva categoria. Històricament la GEL KAYANO ha trencat fronteres en innovació i ha revolucionat el segment del running de les altes prestacions. La GEL KAYANO 25 dóna una passa més cap aquesta direcció, oferint el més avançat de la tecnologia de l’ASICS Institute of Sport Science (ISS) a Kobe, Japón.

Kenichi Harano, Director Executiu y Senior General Manager del ISS és clar: “La gamma GEL-KAYANO™ es va dissenyar per fer accessibles les llargues distàncies a tots els corredors. I hem mantingut això en els nostres principis durant 25 anys, mentre desenvolupàbem una gamma GEL KAYANO cada cop més lleugera i reactiva, però sense comprometre el confort i l’estabilitat”

GEL-KAYANO™ 25

La GEL-KAYANO™ 25 utilitza les noves tecnologies FlyteFoam™ Lyte i FlyteFoam™ Propel que combinades ofereixen lleugeresa, propulsió i protecció sense importar quina sigui la distància.

 

INNOVACIONS i MILLORES

  • FlyteFoam™ Lyte és una evolució de l’actual Flytefoam. Un 30% més lleuger, amb un 10% més de durabilitat i més respectuós amb el medi ambient ja que aquesta nova composició inclou nano fibres de celulosa que provenen de canya de sucre rebutjada.
  • FlyteFoam™ Propel de nou una evolució del Flytefoam però aquest cop formulada per tornar el màxim d’energia a cada trepitjada. Fet que el converteix en el foam més reactiu del mercat, mantenint un pes molt contingut.

 

  • La innovadora doble reixeta Jacquard en el upper ofereix un ajust superior y transpirabilitat de primera categoria. Millora la flexibilitat del calçat i suprimeix les arrugues en les zones crítiques de flexió reduint el risc d’ampolles i incrementant el confort.
  • L’enfoc humà d’ASICS, acrònim de Anima Sana in Corpore Sano, és el principal valor fundacional (1949) i herència directa del seu mític fundador Kihachiro Onitsuka. Aquest any és un moment important per ASICS donat que el 29 de maig la companyia ha celebrat el 100 anuversari del sr. Onitsuka, i mostrarà a la gent la marca en la que a dia d’avui ASICS s’ha convertit, i en com la seva visió ha influit en el camí a seguir en el futur.

Per a Paul Miles, el Director d’Organització de Marketing d’ASICS Corporation: “La GEL KAYANO 25 és un producte del que el nostre fundador hauria estat orgullós, i tant sols és el començament del que vindrà en els propers anys per a sabatilles per a asfalt

 

El model GEL-KAYANO™ 25 estarà disponible en tot el món des del 1 de juny de 2018 a les botigues físiques i online ASICS i en distribuidors autoritzats.

Comprar a:

 

Para saber algo más sobre ASICS, visite: http://www.asics.com/es/es-es/

 

Deixa un comentari