BUFF AMPLIA LA SEVA LÍNIA DE PRODUCTES PACKABLE

Aquesta tecnologia, presentada el 2017, s’incorpora en els productes Pack Trek Cap i Pack Bike Cap.

La marca d’accesoris per a coll i cap BUFF va presentar, el 2017, un sorprenent concepte que va revolucionar el món de l’esport: la tecnologia packable desenvolupada en els laboratoris propis de la marca. Els accesoris Pack Run Cap i Pack Run Visor, de la categoria running, van ser els primers models compactes de la marca. Es tracta de dissenys ultralleugers, i que es poden plegar fins la seva màxima expressió, recuperant la seva forma habitual d’immediat i que es presenten ara amb nous colors i estampats.

Per aquesta temporada, BUFF amplia la seva oferta de productes packable amb l’objectiu de cobrir altres modalitats com el trekking i el ciclisme, amb els nous models Pack Trek Cap i Pack Bike Cap.

La nova BUFF Pack Trek Cap ha estat dissenyada per a la pràctica del trekking. El seu visor lleugerament més llarg millora la protecció contra els raigs de sol. Per altre costat, la banda situada en l’interior juntament amb els panells laterals fabricats amb tela transpirable, abosrveixen la humitat i ofereixen una gestió òptima del suor. La cinta de subjecció trasera i els materials de fabricació ultralleugers i elàstics en dues direccions incrementen la comoditat de la gorra.

Comprar a:

 

En quant a la BUFF Pack Bike Cap, creada especialment per practicar ciclisme, és un model extremadament lleuger per posar sota el casc. Compta amb una banda elàstica trasera que permet un ajust personalitzat i visor per protegir dels raigs de sol. També incorpora cintes laterals que absorveixen la humitat i milloren la transpiració, i el logo BUFF a la part interna del visor.

Comprar a:

 

El model Pack Run Cap s’ha redissenyat amb nous colors i estampats. Aquesta gorra ultralleugera – pesa tant sols 30 grams – compta amb teixit Fastwick Extra Plus en els laterals, lo que millora la transpirabilitat i absorveix la humitat. El logo reflectant a la part frontal i una tira de seguretat a la part posterior garantitza la visibilitat en condicions de poca llum.

Comprar a:

 

El Pack Run Visor també s’ha redissenyat amb nous colors i estampats. Compta amb detalls reflectants tant a la part frontal com trasera per incrementar la visibilitat, el logo ORIGINAL BUFF en l’interior de la visera i una banda interior que absorveix la humitat. La seva lleugeresa i capacitat de compressió i posteriorrecuperació sense perdre la forma la converteixen en l’accesori indispensable per a la pràctica del trail running.

Comprar a:

 

Deixa un comentari