BUFF presenta una nova línia de gorres de muntanya, la BUFF® TREKKING CAP COLLECTION

BUFF® TREKKING CAPS COLLECTION

PUJANT MUNTANYES

La marca d’accesoris per coll i cap BUFF® presenta una nova línia de gorres de muntanya, la BUFF TREKKING CAP COLLECTION.

Ultralleugeres, impermeables, packable… aquesta línia de productes outdoor és el resultat de combinar els últims avanços tecnològics amb la més alta qualitat dels materials, amb l’objectiu de gaudir al màxim en les rutes de trekking.

BUFF TREK CAP

El model BUFF® Trek Cap s’ha dissenyat pensant en tots aquells que practiquen esport a la naturalesa. S’ha fabricat amb materials elàstics que permeten que l’ajust sigui totalment flexible, en dues mides: S/M i M/L.

Per millorar la transpirabilitat, incorpora una tira interna que absorveix la suor i forats tallats tipus làser a la part de darrera.

buff trek cap

Comprar:

 

BUFF MILITARY CAP

Inspirada en les gorres de camuflatge militars, la nova BUFF® Military Cap és la millor arma per protegir-se contra els raigs de sol (UPF>50). Com la BUFF Trek Cap, ha estat fabricada amb materials elàstics i està disponible en dos mides diferents i compta amb una tira per absorvir el suor.

buff military hat

Comprar:

 

BUFF PACK TREK CAP

La BUFF® Pack Trek Cap és un dels models packable d’aquesta nova línia de productes de muntanya. La seva lleugeresa i capacitat de compresió i posterior recuperació sense perdre la forma la converteixen en un accesori molt útil per la pràctica del senderisme. S’ha fabricat amb materials elàstics bidireccionals i compta amb una cinta a la part del darrera que permet el seu ajust. Inclou protecció contra els raigs de sol (UPF 50); una tira interna que absorveix el suor i els laterals estan fabricats amb materials altament transpirables.

pack trek cap

Comprar:

BUFF BIMINI CAP

Aires d’aventura, molt estil i protecció contra els raigs de sol (UPF>50). Totes aquestes qualitats es troben en la nova i sorprenent BUFF Bimini Cap

Aquest model es caracteritza pel seu disseny que ofereix una protecció extra a la zona del coll, una tela removible que es pot enganxar i desenganxar de la gorra amb velcro. A més a més compta amb una cinta a la part de darrera per poder ajustar-la al màxim i la ja clàssica banda interior que absorveix el suor. És la gorra perfecta quan el sol apreta.

bimini cap buff

Comprar:

BUFF TRAVEL BUCKET HAT

El BUFF Travel Bucket Hat es caracteritza per la seva capacitat waterproof. Aquesta gorra reversible s’ha fabricat amb materials impermeables que protegeixen el cap de l’aigua de pluges lleugeres. També es tracta d’un model packable que es comprimeix fins a formar un petit paquet molt fàcil de portar.

travel buff

Comprar:

 

BUFF TREK BUCKET HAT

Per la seva part, el BUFF Trek Bucket Hat comparteix amb el seu company anterior la seva impermeabilitat i la capacitat packable. Les diferències són, per un costat, la banda interna que absorveix el suor i per un altre, la seva fabricació amb materials elàstics per un major ajust al cap i en conseqüència, més comoditat.

trek bucket buff

Comprar:

BUFF BOONEY HAT

Gràcies a la seva visera complerta i lleugerament més ample, el BUFF Bonney Hat és la millor elecció per als deserts, camps o càmpings. Aquest model packable, compta amb una cinta ajustable al coll, una altra cinta ajustable a la part de darrera i apertures en els dos costats per millorar la transipirabilitat.

booney hat buff

Comprar:

Deixa un comentari