Clubs DiR genera contingut gratuït per mantenir hàbits saludables també des de casa

El grup de fitness habilita contingut accessible per a tothom per lluitar contra el sedentarisme en el marc del confinament pel COVID-19

Des d’aquest cap de setmana, les portes de tots els clubs DiR han quedat tancades seguint les indicacions de les institucions governamentals. Des de llavors, DiR ha habilitat contingut a través de diferents plataformes digitals per tal que els seus usuaris puguin seguir practicant activitat física des de casa.

Més de 10 sessions en directe diàriament i durant tot el dia

A través de la plataforma Instagram, Clubs DiR està emetent contingut en directe de diferents sessions dirigides al llarg de tot el dia.

Els protagonistes són alguns dels tècnics de DiR, que des de les seves cases es connecten a la plataforma social per compartir amb tots els seguidors de DiR sessions de Zumba, abdominals, sessions d’alta intensitat (HiiT), classes centrades en enfortiment de glutis (Cul10), Full Body… Cada sessió, d’una duració de 15 minuts, és guardada posteriorment a la secció “IGTV” del mateix perfil d’Instagram per tal que tothom que ho desitgi pugui seguir les seves sessions preferides tantes vegades com vulgui.

clubs dir

Els usuaris d’aquesta plataforma ja poden trobar a IGTV diferents vídeos organitzats per categories segons el tipus de contingut de la sessió, entre les quals no només hi trobaran contingut per la pràctica d’activitat física sinó també contingut amb consells nutricionals. Aquests continguts, tant en la seva versió de retransmissió en directe com en la seva versió guardada a IGTV, és gratuïta i accessible per a tothom que segueixi el perfil de @clubsdir a Instagram.

Activitats dirigides i entrenaments virtuals actualitzats diàriament

A més de les connexions en directe a través d’Instagram, Clubs DiR ha començat a publicar diferents continguts en obert al seu canal de Youtube, on tothom podrà visualitzar i seguir diferents activitats dirigides també protagonitzades per tècnics DiR. ·

clubs dir

En aquest cas, el contingut, també gratuït i accessible per a socis i no socis, té una duració més llarga, oferint la possibilitat de seguir des de casa sessions de mitja hora de duració. De la mateixa manera, pels amants del ioga, el grup ha començat també a crear contingut virtual d’accés lliure sobre sessions de ioga i meditacions amb el seu equip de professionals especialitzats de YogaOne by DiR, la marca del grup amb més de 35 centres de ioga a escala nacional.

Aquests continguts, que així mateix inclouen retransmissions en directe i sessions completes, estan ja disponibles a través dels canals propis de @yogaonebydir a Instagram i Youtube.

clubs dir

Contingut exclusiu per a socis i sòcies de DiR

Per a aquelles persones clientes de DiR, el grup ha habilitat específicament sessions d’entrenament accessibles a través de la seva nova APP. Aquestes sessions, que ja estan disponibles, abasten tota mena d’activitats amb materials i sense per poder seguir des de casa. Es tracta d’un contingut que s’anirà ampliant de forma diària. Per tal de facilitar el seguiment de totes les novetats de contingut disponibles cada dia a cadascuna de les plataformes, DiR ha començat des d’avui mateix a realitzar enviaments de mails informatius diaris a tots els seus clients i clientes; els quals també rebran accés a una nova plataforma privada amb més contingut virtual a partir d’aquest dimecres. Com a empresa que forma part d’un sector generador de salut, i en l’actual marc del confinament a causa del coronavirus, DiR continua treballant amb els objectius de seguir donant servei a tots els seus usuaris i de col·laborar en el manteniment dels hàbits de vida saludables de tota la societat a través dels que sempre han estat els pilars del seu esperit: la pràctica de l’activitat física i l’alimentació equilibrada.

Deixa un comentari