Córrer per l’Avinguda Diagonal de Barcelona serà una experiència accessible per a tothom

Arriba una nova edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, que tindrà lloc en el mes de juny amb modalitats de participació aptes per a tota mena de persones, tant si tenen experiència amb curses com si no

DiR ha obert les inscripcions amb preus especials de llançament a partir de 5€ només fins al 10 de febrer.

cursa diagonal

Clubs DiR ha obert aquesta setmana les inscripcions de la VIII edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal. La cursa, organitzada per la cadena de Fitness catalana amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc el 7 de juny amb un recorregut que permetrà creuar Barcelona per la seva avinguda més mítica: la Diagonal.

L’objectiu de la Cursa: que tothom la pugui córrer

En un context en què la ciutat de Barcelona acull cada vegada més curses i proves de running, DiR vol diferenciar la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal gràcies a la seva accessibilitat per a tothom.

Enguany, DiR té l’objectiu de créixer i superar els 10.000 corredors gràcies a l’increment de participació de persones que mai han corregut una cursa, tot mantenint la participació de tots els seus corredors habituals.

Amb aquest motiu, DiR replicarà les 3 versions habituals de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal segons distància recorreguda i edat de participació:

Traçat de 10 km: recorrent tota l’Avinguda Diagonal de Barcelona amb punt de sortida al Palau Reial de Pedralbes i punt d’arribada al Passeig Garcia Faria.

Traçat de 5 km: amb el punt de sortida en comú amb la versió de 10 km (Palau Reial de Pedralbes) i la meta al Carrer Marina.

Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana Diagonal: una versió adaptada de la cursa per a nens i nenes de fins a 14 anys que se celebrarà dissabte 6 de juny al parc de Diagonal DiR.

cursa dir kids

Les dues versions del traçat d’aquesta vuitena edició de l’esdeveniment el converteixen en una cursa idònia tant per a corredors habituals –que poden millorar les seves marques gràcies a les característiques del recorregut- com per a nous corredors -que tenen l’oportunitat de participar per primera vegada en un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques amb totes les facilitats possibles-

Inscripcions obertes amb possibilitat de col·laboració solidària

Les inscripcions per la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal ja estan disponibles a la pàgina web oficial de la cursa amb preus especials de sortida a partir de 5€, a través de la qual cada persona podrà decidir en el moment d’inscriure’s si desitja fer una donació solidària d’1€, 3€ o 5€ destinats a l’Associació Sport2live, compromesos amb ajudar a través de l’activitat física a persones que tenen -o han tingut- problemes de drogues i altres addiccions, salut mental o que estan en risc o situació d’exclusió social.

cursa dir guardia urbana diagonal

La Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal és una prova oberta a tothom, homologada sota la reglamentació de la Federació Catalana d’Atletisme i cronometrada per l’empresa Championchip.

Deixa un comentari