Nutrició esportiva amb VIDA SANA NUTRICIÓN de Terrassa

Cada cop són més els esportistes que es preocupen per la seva alimentació i són conscients de la relació directa que hi ha entre alimentació / rendiment esportiu / cos.

Per aquest motiu volem parlar-vos molt més sobre nutrició esportiva, i per poder-ho fer, com sempre, ens juntem amb els millors professionals, que en aquest cas, es tracta de VIDA SANA NUTRICIÓN ubicats al Carrer Navarra, 10, de Terrassa !!

Seguiu-los a:

Instagram: https://www.instagram.com/vidasananutri/

Facebook: https://www.facebook.com/vidasanaterrassa/

Web: http://vidasananutricion.com/

vida sana nutrición

Aquesta setmana els hem anat a visitar i els hi hem plantejat uns objectius molt clars per veure que ens diuen i si seguint les seves pautes els podem asolir.

Ens va visitar un autèntic especialista en nutrició esportiva i clínica, l’Arturo López, que és qui està al capdavant de Vida Sana Nutrición i fruit d’aquesta primera visita, només us podem parlar meravelles i us podem garantir que a falta de veure els primers resultats, la nostra confiança és total i absoluta.

Es nota quan estàs davant d’un autèntic especialista, i dona gust quan t’expliquen les coses amb detalls i arguments.

En primer lloc, pels qui encara penseu que un nutricionista només té sentit quan es vol fer una dieta per aprimar, dir-vos que res més lluny de la realitat. Penseu que visitant un especialista com l’Arturo, podeu millorar el rendiment esportiu o donar forma al vostre cos (més musculació, menys greix abdominal, etc…) gràcies a seguir una alimentació adecuada.

Per altra banda, ens ha quedat claríssim que cada persona és un món. Parlant amb l’Arturo veuràs que et proposarà una dieta i unes pautes alimentàries 100% personalitzades i adaptades a les teves necessitats, per tal que puguis acosenguir els teus objectius!!!

En una primera visita de més d’una hora de duració, ens han mesurat algunes variables com el pes, el % de greix, el % muscular, etc… i tot plegat serveix per veure que caldrà potenciar, que caldrà reduir, i poder fer un seguiment en posteriors visites per valorar si anem aconseguint l’objectiu proposat.

Vam quedar molt sorpresos del munt de variables que a Vida Sana Nutrición tenen en compte alhora de marcar-nos les pautes a seguir.

vida sana nutrición

No només ens asesoren de forma personalitzada sobre que menjar, sinó que també influirà en els resultats l’ordre en què ingerim els diferents aliments.

Per altra banda, segons els objectius que volguem assolir, i d’altres factors com el nostre punt de partida, la nostra edat, etc… és possible que ens recomanin una sèrie de suplements alimentaris o vitamínics. En aquest cas, l’Arturo ens va sorprendre moltíssim, ja que:

  • T’explica i justifica en tot moment quin suplement et recomena que prenguis (en cas que sigui necessari) amb arguments i amb claretat, de forma que ho acabes entenent perfectament.
  • És un autèntic maniànic dels productes de suplementació alimentària i vitamínica, fins al punt que envia a analitzar totes les mostres que li arriben del mercat, per acabar treballant només amb tres o quatre marques que són les que reuneixen les propietats qualitatives que ell espera de cada producte i sap que són bones pels seus pacients.
vida sana nutricion

Al finalitzar la primera visita, hem sortit amb un menú setmanal que haurem de seguir de forma rigorosa, però us anticipem que serà molt fàcil !!! Mentre ens preparaben el menú, 100% personalitzat i adaptat a les nostres necessitats, l’Arturo ens anava preguntant si cada menjar ens agradava o no. Les quantitats també les podrem escollir nosaltres.

Així doncs, acabem amb un menú de coses que ens encanten i que podem menjar tant com volguem!!! Ens estalviem de pensar que haurem de cuinar durant la setmana (un dels eterns maldecaps) i farem una compra super eficient, que no generarà mermes ni despesa en productes que no ens aporten cap benefici.

En una setmaneta tornarem a veure que ens expliquen i com està anant, si ens apropem o no al nostre objectiu, etc……

Us en seguirem parlant, i també de tant en tant publicarem algun article, asesorats per l’Arturo de Vida Sana Nutrición, que si sou esportistes i us peocupeu pel vostre rendiment i el vostre cos, segur que us interessarà!!!

Deixa un comentari