Disponibles les dates dels circuits de cicloturisme català 2016

Disponibles les dates dels circuits de cicloturisme català 2016

Després de l’avanç del precalendari el passat mes de setembre, ja s’ha anunciat el calendari de cicloturisme català de la temporada 2016 amb la composició dels quatre circuits coordinats des de la Federació Catalana de Ciclisme i els diferents clubs organitzadors.

Entre les novetats per aquest any, destacar la tornada de la Marxa Cicloturista Terra de l’Aigua del 15 de maig i la incorporació de l’Ariégeoise del 25 de juny, que seran puntuables pel Circuit de Llarga Distància i Ciclopirineus respectivament.

La Challenge Catalana, el circuit més veterà, arriba a les vint-i-sis edicions amb vuit marxes puntuables. També es dóna continuïtat al Circuit Donabike de Cicloturisme, que es celebrarà per segon any amb nou esdeveniments.

A banda de les marxes dels circuits, també hi ha previstes altres 42 cites cicloturistes, en els que destaquen 19 brevets i, en especial, la Ciclomarató Barcelona-Perpinyà-Barcelona prevista per l’últim cap de setmana del mes de maig.

Teniu tot el calendari disponible permanentment al bloc de la Comissió de Cicloturisme www.cicloturismecat.wordpress.com/calendari-cicloturisme-2016  i també al calendari de la web de la FCC www.ciclisme.cat.

federacio catalana ciclisme comissio cicloturisme

Deixa un comentari