Esportistes.cat a la Cursa de Martorell 2018

Cursa de Martorell 2018

El passat 6 de maig vam estar presents a la Cursa de Martorell, una cursa sobre asfalt amb modalitats de 5km i 10km.

La previsió era de pluja, i amb la que va arribar a caure, la gentada que va córrer, l’ambient festiu i esportiu, tot plegat, és un clar exemple de què es tracta d’una grandíssima cursa. Amb aquestes condicions, una altra cursa s’hagués vist greument perjudicada, però la Cursa de Martorell va demostrar estar molt i molt a l’alçada de les circumstàncies!!

Anàlisi de la cursa de Martorell

Localització:

Martorell a la zona esportiva, molt bona zona per donar inici i final a una cursa d’aquest tipus, ja que logísticament hi ha un munt d’espai, és fàcil aparcar, etc..

Horari:

10 del matí, una hora genial ja que Martorell és una població molt ben comunicada i amb inici a aquesta hora, pràcticament no cal matinar 🙂

Recorregut:

Dins de Martorell, cursa amb pujades i alguna baixada, dues voltes de 5 Km. Curses de 5 i 10 Km.

Terreny:

Poc a dir pel que fa aquest aspecte, ja que es traacta d’una cursa sobre asfalt, en bon estat per poder córrer..

Paisatges / entorn:

Cursa de caràcter urbà que transcorre pel poble de Martorell.

Avituallaments:

Avituallament líquid en la zona sortida, per on passen dos cops els corredors dels 5km i 3 cops els que corren els 10km (inici, meitat i final)

Voluntaris:

Moltíssims voluntaris i en aquesta ocasió, amb un mèrit impressionant, ja que es van mullar bastant per la pluja. Volem felicitar-los a tots ja que són l’esperit de la cursa, i quan les condicions meteorològiques són tant adverses, més que mai, l’exit de la cursa ve donar per organitzadors i voluntaris.

Ambient:

Tot i el mal temps, l’ambient de la cursa va ser fantàstic. Va haver música, speaker i gent animant pel poble. Dóna gust córrer així!!

Organització:

Tot molt ben senyalitzat a la zona esportiva, dutxes, massatgistes, vestuaris, lavabos, zona per recollir dorsal, guardarrobes. Tot marcat per terra amb cintes de diferents colors.  Zona al vestíbul que va anar molt bé per refugiar-nos de la pluja una bona estona abans de la sortida.

Amb tot això, un excel·lent també per la organització!

Bossa del corredor:

Bossa amb un caldo de verdures Aneto, samarreta tècnica, full explicatiu de la cursa, una ampolla d’aigua i propaganda.

 

Esportistes.cat a la Cursa de Martorell

Pluja i més pluja. Crèiem tots que no ens mullaríem, però sí.

I de quina manera!! Però tot i la forta pluja, la cursa es va poder celebrar amb normalitat, i l’ambient era fantàstic en tot moment! Només per aquest motiu, doblaria la valoració de tot l’equip organitzador de la cursa, que ja va ser excel·lent.

Vam aparcar realment prop del punt neuràlgic de la cursa, ja que es tractava realment de molt bona zona. I no només era una bona zona perquè els corredors aparquèssim, sinó també perquè  estava tota la megafonia a la zona de sortida sense molestar al veïnat. I amb aquest sistema de megofonia, l’ambient encara era més engrescador!

A la cursa van venir corredors de prestigi com Carles Castillejos que va guanyar amb 30,11 min. Corredors amb ganes de fer esport i fins i tot pares arrossegant els seus fills amb el cotxet.

Bon matinal que cadascú va fer el temps que va poder degut a la pluja i a les constants pujadetes i alguna baixada. A la zona de meta, ben marcat l’entrada per qui feia 5 km i qui continuava pels 10 km.

Cursa divertida, ja que quan et mulles, crec que tot es veu diferent. Em quedo amb la bona organització i les ganes dels voluntaris a ajudar a la gent en qualsevol tema.

Com a valoració final, insistim molt en felicitar organitzadors i voluntaris, i ens quedem amb molt bon gust de boca que ens va deixar la cursa.

Una cursa de 10km que per situació geogràfica, bona comunicació, experiència, organització, ambient i tot plegat, la recomanem d’alló més!!! 

Deixa un comentari