Guanya un dorsal gratis per la AQUATLÓ Ciutat de MATARÓ !!!

Guanya un dorsal gratis per la AQUATLÓ Ciutat de MATARÓ !!!

Concurs:

Guanya una inscripció gratuïta per la Aquatló Ciutat de Mataró  (https://www.esportistes.cat/esdeveniment/aquatlo-mataro/)

Els amics de 7sports ens cedeixen 2 dorsals per sortejar!!!

Es tracta d’una DUATLÓ que es celebrarà el proper 24 de setembre del 2016 a MATARÓ i que consisteix en 3km running + 900m natació +  3km running.

Podeu participar per Twitter, per Facebook o pel nostre Fòrum:

Si voleu participar per TWITTER:

1.- Fes-te follower del nostre compte de twitter @esportistesCAT

2.- Fes un RT del twitter que hem publicat:

“Fes RT, segueix-nos i entraràs al #SORTEIG de 1 DORSAL gratis per la AQUATLÓ MATARÓ @AquatloMataro @7sportts !!!”

Si voleu trobar aquest tweet feu click aquí

Si voleu participar per FACEBOOK:

1.- Segueix-nos a la nostra pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/EsportistesCat/)

2.- Comenta aquesta publicació mencionant com a mínim a un amic/amiga que li agradi córrer i compartiu-la al vostre mur ( https://www.facebook.com/EsportistesCat/posts/635589919949635 )

Si voleu participar pel FÒRUM:

Tant sols heu d’estar registrats al nostre fòrum (http://forum.esportistes.cat) i haver posat almenys un post durant els dies que dura aquest concurs.

Les condicions del sorteig són:

1. Per entrar al sorteig has de seguir les instruccions explicades més amunt, ja sigui a través de Facebook, Twitter, o del nostre fòrum

2. El sorteig es celebrarà el dia 19 de setembre del 2016 a les 21:30h i el mateix dia anunciarem els guanyadors que sortiran d’entre tots els participants a través de twitter i facebook o fòrum d’esportistes.cat

3. Nomès els guanyadors podran disposar de les inscripcions gratuïtes i en cap cas les podran cedir a un altre esportista un cop inscrit.

4.- Un cop comuniquem els guanyadors, Esportistes.cat es posarà en contacte amb ells per tal d’informar-los de com procedir per a obtenir la inscripció de forma totalment gratuïta.

aquatlo maataro

 

Deixa un comentari