Prova gratis les GEL-SUPER J 33 d’ASICS i el seu Mix Up Your Run

La GEL-Super J 33 d’ASICS serà la protagonista del nou test de producte que la marca té previst realitzar a partir del proper 5 de novembre i fins al 10 de desembre.

Aquest model, estrella de la seva col•lecció Natural Running, va dirigit a corredors pronadors i la seva utilització està recomenada com a segon parell de bambes d’entrenament. Alternant les GEL-Super J 33 amb el model habitual, el corredor podrà realitzar sessions en les que les sèries, o ritmes superiors als habituals, amb tirades més curtes, siguin la clau de la seva millora. Combinar diferents models de bambes és la base del nou concepte que promou ASICS Mix Up Your Run a través del qual es desenvolupen els aventatges de la variació de les rutines i el tipus de material utilitzat amb la finalitat de preveure lesions, millorar la tècnica de cursa i contribuir a una dinamització dels entrenaments.

El test de producte es realitzarà a tres establiments de diferents ciutats catalanes on els qualsevol usuari podrà sortir a córrer amb les GEL-Super J 33 d’ASICS de forma gratuita i compartir les seves experiències amb els tècnics de la marca. A més a més, entre tots els assistents, es sortejaran dos parells de bambes diferents per tal que el vencedor pugui provar ell mateix els beneficis del Mix Up Your Run

Per tal d’assistir de forma gratuita a algun d’aquests tests, és necessari anar a l’enllaç www.asics.es/test33 i formalitzar la inscripció.

El llistat d’establiments de Catalunya on es realitzarà aquesta acció és:

RIOS RUNNING MATARÓ 26 de novembre a Mataró
EVASION RUNNING BARCELONA 27 de novembre a Barcelona
RIOS RUNNING LES FRANQUESES 28 de novembre a Les Franqueses

asics-superj33-mixupyourrun

 

Deixa un comentari