Documental TRAIL OUTRUN THE SUN al Canal Esport3

Demà dia 28/10/2014 a ESPORT 3, emisió de l’estrena del documental de trail Outrun the Sun

​Si us agrada el trail running, atenció demà al documental Outrun the Sun, que recull l’experiència de 11 corredors de trail repartits en 2 equips, que el passat 21 de juny, el dia més llarg de l’any, van tractar de circunvalar el Montblanc abans de la posta de sol.

#RUNTOUGH #SUPÉRATE
@ASICSspain

outrunthesun genis zapater

En el dia més llarg de l’any i en un dels escenaris més mítics de l’alpinisme i el trail running com és el Montblanc, es va dur a terme el repte OUTRUN THE SUN en el qual van formar part 11 corredors dividits en dos equips. L’objectiu dels dos combinats era circunvalar la montanya més alta d’Europa en menys de 15 hores i 41 minuts que és el temps de llum solar del que disposaben durant el dia més llarg de l’any. El repte va tenir el seu inici i final a Chamonix i va consistir en 152km de terreny muntanyós repartit en sòl francès, italià i suís. Per tal d’aconseguir l’objectiu, els dos equips habien de treballar per relleus per tal de superar un desnivell acumulat de 9450m i recòrrer una distància que a peu es sol trigar un set dies en recòrrer.

L’espectacular acció va ser filmada en tota la seva dimensió i el resultat és el documental Outrun the Sun que aquest dimarts s’emetrà per primer cop a l’estat espanyol a través del canal Esport3 de Televisió de Catalunya a les 21.15h

El documental de 50 minuts de durada i que durant aquestes setmanes s’emetrà a més de 20 països, ha estat realitzat per la productora britànica Sunset and Vine i mostra l’experiència dels diferents corredors de trail els dies abans de la prova i mostrant les seves sensacions abans de fer front al repte. El director del film és Marc Reeks, que va tenir a la seva disposició un ampli ventall de càmares, incloent drons, per tal de no perdres detall de res del que succeia. Ademés de l’acció en si, també es recull la preparació mental que van dur a terme els 11 corredors.

Per a Michael Price, Director de Marketing de ASICS Europa, el “ASICS Outrun the Sun suposa un nou punt de llum en tot el que té a veure amb el trail running i la grandiositat dels seus corredors. El nostre objectiu organitzant aquest esdeveniment era donar a conèixer aquesta disciplina a una audiència major amb la creació d’un documental carregat d’adrenalina i emoció”. “”Sunset and Vine ha sabut captar de forma magnífica l’essència d’aquest repte, mostrant la personalitat de cadascun dels atletes i la dimensió d’aquesta nova fita humana”.

Ian Sollors, responsable de continguts de Sunset and Vine, resumeix l’experiència: “Ha estat emocionant col·laborar amb ASICS per poder explicar una història que és tant inspiradora com magnificient. Capturar el sentir dels atletes, veure com afrontaben la seva preparació per al repte que se’ls havia encomanat, ens va oferir grans moments per a nosaltres. Esperem que el resultat final fagi justícia a tots ells”

El català Genís Zapater, ambaixador de trail de ASICS España, va ser un dels corredors seleccionats per aquesta aventura formant part del Team Enduro.

Team Ultra-Trail

Relleu 1
Kota Araki (Japan)
28.6km

Relleu 2
Xavier Thevenard (France)
43.4km

Relleu 3
Jonas Buud (Sweden)
42.4km

Relleu 4
Thomas Lorblanchet (France)
37.6km

Team Enduro

Relleu 1
Iazaldir ‘Iaza’ Feitoza (Brazil)
28.6km

Relleu 2 A
Holly Rush (UK)
19.3km

Relleu 2 B
Genis Zapater (CAT)
24.1km

Relleu 3 A
Sylvaine Cussot (France)
14.6km

Relleu 3 B
Gert Theunis (Belgium)
27.8km

Relleu 4 A
Lukas Naegele (Germany)
14.8km

Relleu 4 B
Megan Kimmel (USA)
22.8km

outrunthesun

Deixa un comentari