El triatleta català Albert Moreno, ambaixador ASICS

Als seus 24 anys és actualment el millor triatleta de llarga distància de la seva generació.

#RUNANDRUN #SUPÉRATE
@ASICSspain

El català Albert Moreno ha estat la nova incorporació d’ASICS en el seu grup d’ambaixadors internacionals.

Nascut a Igualada el 3 de juny de 1990, Albert s’ha convertit des de molt aviat en el millor exponent d’una nova generació de triatletes que aposten directament per la llaga distància. Això va quedar demostrat el passat 7 de setembre en el Campionat del Món Absolut 70.3 disputat a Mont Tremblant (Canadà) on va acabar en 15a posició comeptint al costat de triatletes tant il·lustres com Javier Gomez Noya, Jan Frodeno o Tim Don.

Ademés d’aquesta experiència amb la que pràcticament va tancar la seva temporada, aquest 2014 ha estat l’any de la consolidació d’Albert gràcies a resultats tant notables com el seu títol en l’Extreme Man de Menorca (on va establir nou récord de la prova), la seva 3a posició en el 70,3 de Aix a Provence, la seva 3a posició en el 70.3 de Pescara o el seu 2n lloc en el Tri d’Alpe d’Huez.

“Per a ASICS és una gran notícia que Albert passi a formar part del seu grup d’ambaixadors” explica Rodrigo Mérida, responsable de Sports Marketing d’ASICS. “Des de fa temps hem estat testimonis de la seva tremenda evolució i qualitat i estem orgullosos de què confii en ASICS per seguir endavant en busca de tots els seus objectius esportius”

“Per a mi és un plaer passar a formar part d’ASICS i unirme d’aquesta manera a esportistes i triatletes que són tot un referents per a mi i que també són ambaixadors de la mateixa marca, com Marcel Zamora, Jan Frodeno, Tim Don, o en la distància olímpica Fernando Alarza o Helen Jenkins” comenta Albert Moreno.

Després de realitzar diferents tests de producte, Albert està pòsant en marxa el concepte Mix Up yourr Run d’ASICS utilitzant les sabatilles GEL-Nimbus 16, GEL-Noosa Tri 9 i GEL-Zaraca 3 per a entrenaments, i les GEL-DS Racer 10 per a competició.

Pel que fa a tèxtil, Albert disfruta de la nova col·lecció tardor-hivern d’ASICS amb la que realitzarà la pretemporada 2015.

albertmoreno

Deixa un comentari