Guanya una inscripció gratuïta per la Vallès Drac Race !

Concurs:

Guanya una inscripció gratuïta per a la Vallès Drac Race (http://www.vallesdracrace.cat/) !!!

1.- Fes-te follower del nostre compte de twitter @esportistesCAT

2.- Fes un RT del twitter que hem publicat:

“Fes RT i si ets follower de @esportistesCAT entraràs al SORTEIG d’una INSCRIPCIÓ GRATIS a la @VallesDracRace! “

Si voleu trobar aquest tweet feu click aquí

Automàticament entraràs al sorteig per a una inscripció gratuïta per a la Vallès Drac Race que es celebrarà els dies 4 i 5  d’Octubre de 2014.

Desde Esportistes.cat volem agraïr a la Vallès Drac Race la possibilitat de realizar aquest concurs i us recordem que de moment, aquesta prova, emmarcada en un entorn preciós, ja compta amb esportistes famosos que han confirmat la seva assistència com és el cas d’en Maverick Viñales

Les condicions del sorteig son:

1. Per entrar al sorteig has de ser seguidor del nostre compte de twitter (@esportistesCAT) i fer un RT al twitter mencionat amunt abans del dia 15 de juny del 2014 a les 24h

2. El sorteig es celebrarà el dia 16 de juny i el mateix dia anunciarem el guanyador

3. La Vallès Drac Race està formada per dues curses, la TRAIL de muntanya de 50km i +2000m D+ que es celebrarà el proper 4 d’Octubre i la BTT de 100km i +3000m D+ que es celebrarà el proper 5 d’Octubre.

4. El guanyador del concurs podrà obtenir de forma gratuïta un dorsal per a qualsevol de les dues curses, o si ho vol, per a totes dues!!! El guanyador escollirà participar a la modalitat que vulgui, però nomès podrà ser ell qui disposi de la inscripció gratuïta i en cap cas la podrà cedir a un altre esportista.

5. Un cop comuniquem el guanyador, Esportistes.cat es posarà en contacte amb ell/ella per tal d’informar-lo de com procedir per a obtenir la inscripció de forma totalment gratuïta.

Deixa un comentari