Inscripcions Milla de Sidamon 2017

Encara us podeu inscriure a la Milla de Sidamon 2017

Encara estan obertes les inscripcions per córrer la Milla de Sidamon que es celebrarà el proper dia 2 de setembre a Sidamon.

Es tracta d’un seguit de curses sobre asfalt, amb finalitat SOLIDÀRIA i amb inscripcions GRATUITES!!!!

Preu:

La inscripció serà gratuïta i es poden realitzar a la pàgina millasidamon.blogspot.com. i es tancaran el divendres 1 de setembre a les 15:00h o quan s’arribi als 400 inscrits.

Edats:

En aquesta cursa hi participen atletes de totes les edats, des de 3 anys (cigronets), fins a veterans. A més, també hi ha una cursa dedicada als atletes Specials. Tots el participants rebran una samarreta tècnica i entrepà.

Solidaritat:

Enguany,  també la 3a Milla de Sidamon continuarà sent un acte gratuït però solidari amb IRB Lleida (http://www.irblleida.org).

La missió de l’IRB Lleida Fundació Dr. Pifarré és promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica i la formació en recerca en l’àmbit de les ciències de la salut, principalment a Lleida, donant suport als grups de recerca que treballen a la Universitat de Lleida i al Sistema Sanitari Lleidatà, per investigar sobre malalties   rellevants com càncer, ictus, esclerosi múltiple, diabetis, pleura, envelliment,  sistema nerviós, sistema cardiovascular, trastorns i infeccions respiratòries, trastorns mentals, entre altres.

Per recaptar fons per IRB Lleida el dia de la cursa s’habilitarà una urna per fer donacions a la pista esportiva.

Aquestes són les diferents categories:

curses sidamon

Cartell oficial de la cursa:

sidamon triptic

 

Deixa un comentari