Inscripcions obertes CABRA’S TRAIL LLORET 2022

CABRA’S TRAIL LLORET

Ja estan obertes les inscripcions per la CABRA’S TRAIL de LLORET

El proper 18/09/2022 es celebra la Cabra’s Trail Lloret, una cursa de muntanya 0% asfalt i més d’un 70% corriol en un entorn espectacular pels boscos de Lloret,  i és que LLORET TAMBÉ ÉS MUNTANYA!

DUES DISTÀNCIES:

La Cabreta 7k +250m: pels que us inicieu en el trail, pels que us agraden les curses explosives o si simplement voleu anar caminant. Tindreu un recorregut molt divertit pels corriols més propers a Lloret, amb el punt just de duresa i tècnica per patir-la una mica i sobretot, gaudir-la!

La Cabrona 14k +650m: pels amants del trail o els que vulgueu fer un pas més si ja teniu una mica d’experiència. 100% Cabra’s, el seu nom no enganya i el recordaràs en algun moment segur! Recorregut tècnic amb un puja-baixa continu, algunes rampes dures de veritat però amb una distància ideal per gaudir-la i patir-la a parts iguals. Et sorprendrà i descobriràs racons únics i molt amagats de Lloret!
.
I a l’acabar…Música, butifarra, beguda, cervesa, espai a l’aire lliure, piscina…..

Espera els teus companys recuperant-te còmodament, porta la família perquè gaudeixin d’un espai acollidor durant la cursa

Gaudeix la cursa però també d’un post-cursa de pel·lícula!

Tota la info i inscripcions a:

https://selvaesports.cat/activitats.php?nom_activitat=Cabras-Trail-Run&id_act=1050

cabras trail lloret

Deixa un comentari