Inscripcions Obertes per la Kids Trail Barcelona KTBCN 2016

 Inscripcions obertes per la Kids Trail Barcelona 2016

  • La prova està pensada pels més petits: nens i nenes de 5 a 16 anys.
  • Es tracta d’una cursa solidària que destina la majoria dels seus beneficis a la investigació de la Neurofibromatosis tipo 2.
  • La KIDS tindrà lloc el pròxim 30 d’abril de 2016.

kidstrail

L’UTBCN – Ultra Trail Barcelona® torna amb la seva sisena edició i, per segon any, ho fa amb la modalitat KIDS. Aquesta prova, pensada per nens i nenes de 5 a 16 anys, es caracteritza per cobrir part del circuit de la distància reina, l’UTBCN, i permet als més petits gaudir de l’experiència d’aquesta cursa de muntanya de referència internacional.

La KIDS es divideix en sis categories segons l’edat de naixement del participant i la distància a recórrer: Mini Benjamí (1km), Pre Benjamí (2km), Benjamí (3km), Aleví (4km), Infantil (5km) i Cadet (6km). Les inscripcions poden fer-se des de la web fins el 17 d’abril (http://www.utbcn.com/inscripcions_online-kids.aspx), en botigues físiques (Barrabes, Base Castelló Esports Viladecans i Outside Sports) o el mateix dia de la cursa.

La prova comença al Passeig de l’Església de Begues, el mateix punt del que parteixen les distàncies d’adults. El recorregut s’iniciarà a les 10:30 hores del matí i tots els participants, que estaran dividits per edat, disposaran d’un temps màxim de 45 minuts per completar la cursa.

Hi haurà una entrega de premis pels tres primers classificats de cada categoria, tot i que cada nen rebrà una medalla commemorativa de Finisher per premiar el seu esforç i la seva victòria personal. També hi haurà un servei de guarderia fins les 14:00 hores.

kidstrail 3

La KIDS és una cursa solidària que destina la majoria dels costos d’inscripció a l’Associació Chromo22 per a la investigació de la Neurofibromatosis tipus 2, una malaltia que afecta al sistema nerviós dels més joves.

A més a més, és prova puntuable de la Catalonia Ultra Kids (http://www.cataloniaultracup.com/ultra-kids) i de la Mussvital Trail Kids (http://www.mussvitaltrailkids.com).

 

SORTEIG: CORDONS SLASTICS

Gràcies a la seva col·laboració amb l’UTBCN – Ultra Trail Barcelona®, la marca Slastics ofereix quatre parells de cordons per els nens i les nenes inscrits a la KIDS. Els Slastics són perfectes per oblidar-se de les sabates: no es descorden, són molt fàcils de posar i s’adapten a qualsevol tipus de calçat.

Els guanyadors s’escolliran mitjançant un sorteig entre tots els participants. L’entrega del premi tindrà lloc el mateix dia de la cursa.

També la tenim al nostre calendari de curses

Deixa un comentari