Inscripcions obertes per l’edició més ultraexigent de l’Esquella de Pardines

Inscripcions obertes per l’edició més ultraexigent de l’Esquella de Pardines

esquella pardines logo

El proper 30 de juliol se celebrarà a Pardines (Ripollès ), la tercera edició de la cursa ultraexigent de muntanya l’Esquella de Pardines. Aquesta competició esportiva tindrà un nou recorregut circular, de 28km més exigent , de dificultat tècnica elevada i com ja és tradició, desconegut per els participants fins el dia abans de la cursa

A banda de les característiques d’aquesta exigent prova de trail running, l’Esquella de Pardines destaca per incloure la vessant festiva , amb animació tant durant com després de la cursa, i solidària: col.laborant com cada edició amb un projecte solidari.

Després del gran exit de les dues primeres edicions, aquesta ultraexigent cursa, preveu incrementar la participació de 300 a 400 corredors , precedents de tot l’estat. Aquells interessats en participar es podrán inscriure a través de www.esquella.com a preu reduït de 20€ , fins el 14/05/2016 dia en què se celebrarà el km Vertical a la mateixa localitat.

“L’Esquella de Pardines va nèixer fa tres anys de de d’il·lusió i l’esforç d’un grup d’amics apassionats de la muntanya, amb la voluntat de crear una prova diferent dins l’atapeït calendari de curses de trail running”, explica Miquel Pérez, responsable del projecte“.

“Aquest any hem apostat per trasmentre l’escència de les mítiques i ultraexigents curses de trail. El circuit el mantindrem secret fins el dia abans, però passem de 21km a 28km i els corredors superaran els 2800m de desnivell positiu. Volem que ens percebin com una de les curses més exigent del pirineu, en un traçat sempre espectacular I tècnic. Estem segurs que cap corredor quedarà indifferent”

L’inici de la cursa tindrà lloc al poble el 30 de juliol.  A través camins de muntanya de tipus alpí, els participants conqueriran el  cim del Taga -situat a 2040 metres-  on gaudiran des d’un entorn privilegiat el moment de la posta de sol. Ja de retorn al poble, el so de les esquelles que faran ressonar els pardinencs i el públic acompanyaran els corredors durant els últims metres; una emotiva recompensa desprès de 28 km de esforç i entrega.

Just finalitzar la vessant esportiva de l’esdeveniment, serà el moment de relaxar-se i gaudir d’una nit màgica. Els habitants de Pardines seran els amfitrions d’una gran festa on competidors i públic compartiran una animada vetllada que comptarà amb un sopar popular i concerts. Finalment, és de destacar que, plenament entregats en la iniciativa, els pardinencs obriran les portes de casa seva per tal d’allotjar els corredors que així ho desitgin.

Més informació al nostre calendari de curses: https://www.esportistes.cat/esdeveniment/esquella-de-pardines-2016/

Cartell oficial:

 cartell esquella

 

Deixa un comentari