Inscripcions Obertes Pyrenees Stage Run PSR 2018

Obertura inscripcions i novetats Pyrenees Stage Run 2018

Després d’una 2a edició totalment exitosa, la Pyrenees Stage Run ja ha començat a caminar amb l’obertura d’inscripcions per a la 3a edició d’aquesta cursa per etapes que creua el Pirineu Català entre Ribes de Freser i Salardú.

Les dates es mantenen com en les dues anteriors edicions a la primera setmana de setembre, amb sortida el diumenge 2 de setembre i arribada el dissabte 8 de setembre a Salardú.

Per aquesta 3a edició, la 6a etapa acabarà a Esterri d’Àneu enlloc d’Espot, cosa que modificarà part del recorregut de la 6a i 7a etapa però sense perdre en cap moment l’essència d’un recorregut que permet recórrer el Pirineu a través dels seus canvis de vegetació i paisatge d’est a oest.

Foto de Jordi Santacana

Ja estan obertes les inscripcions amb dues opcions:

  • BÀSIC (Inscripció + sopar de cada dia).
  • PREMIUM (Inscripció + sopar de cada dia + allotjament en Hotel).

Pàgina per fer inscripcions: https://psr.run/ca/inscripcions-corredors/

Podeu consultar tots els preus i modalitats a la pàgina d’inscripcions i estigueu atents a descomptes que es faran per a inscripcions anticipades!

PREUS ESPECIALS ABANS DEL 31/01/2018!!!

La inscripció pot ser tant en equips de 2 com de 3 corredors, i tots els corredors que aconsegueixin ser “finishers” obtindran 5 punts de l’Associació Internacional de Trail Running (ITRA) que podran utilitzar en cas de voler participar a la UTMB.

La Pyrenees Stage Run és una oportunitat única de passar una setmana d’aventura pel Pirineu, sense haver de pensar en res més que córrer per uns paratges de somni, on els paisatges, la naturalesa i els corredors es fusionen per viure 7 dies de companyerisme, respecte i passió que no oblidareu mai.

Benvinguts a la #PSR2018 #RunPyrenees

Foto de Jordi Santacana

Deixa un comentari