Inscripcions Obertes TRAIL FONTS DEL MONTSENY 2017

EL “TRAIL FONTS DEL MONTSENY” 2017 OBRE INSCRIPCIONS!

 

Aquesta cursa de muntanya tindrà lloc l’1 de juliol de 2017, proposant tres recorreguts amb sortida i arribada a Viladrau però diferents respecte a les edicions anteriors: un de 19 km i 850 D+, un altre de 29 km i 1750 D+ i un tercer de gairebé 2 km, el Trailet, pensat per als corredors més joves (acompanyats d’un adult).

 

La 3a edició del Trail Fonts del Montseny (TFM) consolida aquesta cursa de muntanya i proposa dues rutes noves, que integren els millors trams de les convocatòries anteriors amb paratges nous, més variats, més complerts, més exigents i amb una dificultat tècnica adaptada a cada distància.

 

El període d’inscripcions d’enguany va des del 25 de febrer fins al 24 de juny, i el preu anirà variant conforme s’acosti el dia de la convocatòria (més informació: www.trailfontsdelmontseny.com/inscripcions).

 

TFM solidari

El TFM vol contribuir a les tasques de manteniment, conservació i millora del Parc Natural del Montseny i per això l’organització de la cursa ha iniciat el projecte solidari “Entre tots millorem el Parc”, amb el que es pretén millorar l’estat d’aquest espai natural tan privilegiat a través de petites accions puntuals. El
compromís del TFM és, d’ara endavant, fer una donació econòmica directa anual per a la causa, a més d’oferir als corredors la possibilitat de fer un donatiu personal en el moment de la inscripció. L’objectiu és aconseguir tenir el parc natural del Montseny en esplèndides condicions, i fer-ho entre tots: institucions, organització del TFM, propietaris, i corredors.

Sobre el TFM

El “Trail Fonts del Montseny” és una cursa de muntanya que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu fonamental de reunir esport i natura i donar a conèixer el magnífic entorn del parc natural del Montseny, posant especial èmfasi en les moltes fonts que inunden els recorreguts. La convocatòria compta amb el suport de l’Associació de Propietaris del Montseny, de l’Ajuntament de Viladrau, de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal d’Osona, a més del patrocini principal de Powerade i del recolzament del Diari SPORT com a mitjà oficial de la cursa. L’esdeveniment també compta amb el patrocini de Barrabés, Cervesa del Montseny i Aigua Viladrau, així com amb la col·laboració d’RS Sports, NonStopRun, Keda ½ hora, Xalet La Coromina, Club Viladrau i Casa Tió i amb un gran suport popular (gairebé 800 inscrits a la 1a edició i 998 a la segona).

  

Més informació i inscripcions:

http://www.trailfontsdelmontseny.com/

 

trail fonts del montseny

Deixa un comentari