Novena Kids Race, Cursa d’orientació O’Cerdanya, Senderisme i moltes altres activitats

Novena Kids Race, Cursa d’orientació O’Cerdanya, Concert de música antiga, La Marrana Skyrace i Bateig de senderisme, activitats de les estacions del Grup FGC per al mes d’agost

  • La Molina celebrarà la seva Festa Major, acollirà la 9a edició de la Kids Race i una cursa d’orientació
  • Vallter 2000, per la seva part, serà l’escenari de la 64a Pujada a Vallter i organitzarà un cap de setmana ramader
  • Tots els diumenges d’agost Vall de Núria posarà en marxa una sortida de senderisme en què els participants recorreran Eina, Noufonts i Noucreus
  • Llavorsí  serà l’escenari d’un concurs de gossos d’atura

 

La Molina

 
5 i 6 d’agost – Festa Major Mare de Déu de les neus La Molina (Alp)
El primer cap de setmana d’agost, l’estació de la Cerdanya celebra la Festa Major de La Molina. Durant les dues jornades, els assistents podran gaudir de tota mena d’activitats, pensades per a tots els públics: espectacles infantils, concerts, balls de nit, Cercavila, Missa, ofrena floral a la Mare de Déu de les Neus, entre d’altres propostes lúdiques.
 
5 d’agost – 9a Kids Race – Trobada de DH amb nens
Dissabte 5 d’agost La Molina Bike Park celebrarà la 9ª edició de la Kids Race, cursa i trobada de BTT en la que els més petits (de 5 a 14 anys) podran demostrar les seves habilitats damunt d’una bici i passar-ho bé amb nens de la mateixa edat. A més, es farà una botifarrada, se sortejaran regals i hi haurà entrada gratuïta a la piscina.
Aquest esdeveniment està federat per la FCC i organitzar per  “La Tribu”, amb la col·laboració d’Enduro Spain i Core Bicycle.
 
12 d’agost – Concert de música antiga al Niu d’Àliga
Dissabte 12 d’agost, el Niu de l’Àliga serà l’escenari d’un concert de música antiga.
 
12 i 13 d’agost – XXVII Trobada d’acordionistes de La Molina
Com cada any des de 1990, La Molina acollirà la Trobada d’acordionistes, on hi haurà mercat artesà, actuacions musicals i tallers. La cita, que enguany se celebrarà la XXVII edició, se celebrarà els dies 12 i 13 d’agost.
15 d’agost – Cursa d’orientació O’Cerdanya 2017
Dimarts 15 d’agost, de 9 a 15:00 h, La Molina serà testimoni d’una de les 5 curses d’orientació O’Cerdanya del COC (Club Orientació Catalunya). Totes les competicions es duran a terme sobre terrenys típics de la muntanya de la Cerdanya.

 

Programa complet
10 d’agost: Model Esdeveniment al Llac de les Bouillouses
11 d’agost: Llarga Distància a La Llagonne  –  C.N. Francès –  O’Pyrene 2017
12 d’agost: Mitjana Distància a Sauto  – C.N. Francès – O’Pyrene 2017
13 d’agost: Mitja Distància a Fontanals
14 d’agost: Llarga Distància a Fontanals
15 d’agost: Mitja Distància a  La Molina
 
Per a més informació: www.lamolina.cat
 
fgc

Vallter 2000

5 i 6 d’agost – Cap de setmana ramader
Els dies 5 i 6 d’agost, Vallter 2000 acollirà un cap de setmana ramader, ple d’activitats. Dissabte tindrà lloc la Donada Sal Bestiar i diumenge, la Festa del Xai.
19 d’agost – 64a Pujada ciclista a Vallter Memorial Fermí Pujol
El proper 19 d’agost tindrà lloc la 64ª edició de la Pujada ciclista a Vallter Memorial Fermí Pujol, esdeveniment organitzat pel Club Ciclista Ripoll. La sortida es farà des de Ripoll, a les 16:00 h amb bicicleta de carretera i l’arribada serà a Vallter 2000.
27 d’agost – La Marrana Skyrace
Diumenge 27 d’agost arriba la 6a edició de la Marrana Skyrace, una cursa explosiva, tècnica i d’alta muntanya. Hi haurà dos circuits: un de 22 quilòmetres de recorregut i amb un desnivell positiu de 1.850 m i un altre d’11 quilòmetres i amb 950 m de desnivell positiu.
Més informació a: http://www.cursalamarrana.cat/
Per a més informació: www.vallter2000.cat
 

Vall de Núria

6, 13, 20 i 27 d’agost – Bateig de senderisme
Tots els diumenges d’agost, l’estació de Vall de Núria proposa fer l’anomenada “ruta de les tres Valls”. Durant 3 hores, els participants recorreran Eina, Noufonts i Noucreus per finalitzar a Vall de Núria.
L’excursió començarà a les 11:15 h de matí fins a les 14:00 h. El preu per a adults és de 27,10 € i 22,15 €, per als infants. La tarifa inclou bitllet d’anada i tornada amb el Cremallera i guiatge. És imprescindible reservar prèviament.
13 d’agost – Donació de sang
Diumenge 13 d’agost, Vall de Núria col·labora amb el Banc de sang i ofereix la possibilitat de fer una donació de sang a totes aquelles persones que visitin la vall.
Per a més informació: www.valldenuria.cat
 

Espot i Port Ainé

 
20 d’agost – Concurs de gossos d’atura a Llavorsí
El proper 20 d’agost Llavorsí acollirà el concurs de gossos d’atura que reuneix els millors pastors i els millors gossos d’atura dels Països Catalans. Durant la jornada els pastors són els autèntics protagonistes i donen a conèixer les seves habilitats i la seva activitat.

Per a més informació: www.portaine.cat i www.espotesqui.cat

Deixa un comentari