Prova de la samarreta de running Singlet Crosswalk de Taymory

SAMARRETA RUNNING SINGLET CROSSWALK de TAYMORY

Samarreta multiesports sense mànigues Crosswalk, especialment dissenyada per la pràctica de running. Presenta esquena de nedadori coll obert per una major llibertat de moviment.

El·laborada en la seva totalitat amb el nou teixit breeze, hiper-lleuger, que s’adapta perfectament al cos i ofereix una excel·lent transpiració i ventilació del suor amb la suma de kilòmetres.

La peça pesa tant sols 49g.

 

DETALLS

Samarreta multiesports sense mànigues, especialment dissenyada per al running, sobretot per la distància Marató. A diferència de les seves predecesores, destaca pel seu patró d’esquena totalment oberta que deixa al descobert les escàpules, i al mateix temps presenta un coll obert. Això proporciona un estil més atlètic i total llibertat de moviment en el braceig.

La samarreta està confeccionada amb el teixit Breeze en la seva totalitat, que és la novetat d’aquesta temporada. Es tracta d’un teixit hiperlleuger de menys de 50gr d’extrema suavitat que s’adapta al cos donant la sensació de no portar res.

El teixit assegura una transpiració 360º gràcies a la seva microperforació. A més a més, ofereix màxima ventilació, expulsant la suor cap a fora, sense retenir-la dins de la peça de roba. D’aquesta manera s’aconsegueix un efecte antiolor i màxima lleugeresa durant la suma de kilòmetres.

 

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES:

  • Samarreta de tirants amb esquena de nedador i coll obert, ideal per a Marató. Això proporciona un estil més atlètic i major llibertat de moviment en el braceig.
  • Desenvolupada amb el nou teixit Breeze, que es presenta com la novetat de la temporada. És un teixit hiperlleuger de menys de 50g d’extrema suavitat que s’adapta al cos donant la sensació de no portar res.
  • Efecte anti-olor amb màxima transpiració i protecció anti-frecs amb la suma de kilòmetres.
  • 49 grams
  • PVP 28,99€ IVA incl.

Comprar:

 

FITXA TÈCNICA

CARACTERÍSTICADESCRIPCIÓ
TEIXITBREEZE
PES49G
ÚSMULTIESPORT, ESPECIALMENT DISSENYADA PER LA PRÀCTICA DE RUNNING
PROTECCIÓ ANTI-FRECS
RECOBRIDORES
TALLATGES-XL
ENTRENAMENT

 

Prova Esportistes.cat

En aquesta ocasió hem tingut el plaer de provar una autèntica samarreta de running que ofereix al corredor unes prestacions insuperables.

El primer que ens va sorprendre va ser quan la vam tenir per primer cop a les nostres mans. Semblava increible que en aquell precinte tant petit i sobretot, que no pesava absolutament gens, hi hagués una samarreta de running de màxima qualitat!!!

Tenint en compte les característiques de la mateixa, és una samarreta ideal per afrontar aquelles curses o entrenaments on ho dones tot, ritmes elevats, pulsacions elevades i màxim esforç, o millor encara, distàncies llargues com una Marató, on és imprescindible una samarreta còmode, lleugera, amb bona transpiració i que no provoqui frecs.  I aquestes són les quatre principals característiques de la samarreta SINGLET CROSSWALK de TAYMORY!

Us en parlem a continuació, no des del punt de vista tècnic que ja em vist a les característiques del producte, sinó des del punt de vista de les nostres sensacions i experiència.

COMODITAT ABSOLUTA

La comoditat és indiscutible, ja que degut al seu disseny i al seu poc pes, és com si no portessis samarreta, ni tant sols la notes!!

 

EXTREMADAMENT LLEUGERA

Com deiem abans, la lleugeresa de la samarreta va ser el primer que ens va sorprendre. No pesa absolutament gens!!!

TRANSPIRACIÓ EXCEL·LENT

La transpiració del teixit és excel·lent, i el suor és realment expulsat cap a fora. Això és ideal perquè realment, a mida que acumulem kilòmetres, la samarreta segueix sense arrapar-se al cos degut al suor, evitant olors, frecs, i males sensacions.

NO PROVOCA FRECS

Una altra de les característiques que valorem en una samarreta, i sobretot amb les llargues distàncies, és que no provoca frecs. El fet de no acumular suor i no generar frecs evitarà algunes de les petites llagues que es poden arribar a produir amb altres samarretes en jornades de llarga distància i especialment caluroses.

 

 

 

Comoditat extraordinària, lleugeresa extrema, transpiració perfecte, la samarreta ideal per llargues distàncies. Com si no portessis res!!!

Deixa un comentari