Últimes inscripcions i presentació de la Costa Brava Stage Run més internacional a Barcelona

Les dues curses per etapes de Catalunya seran presentades el proper dijous 22 de març a la botiga Intemperie de Barcelona.

Els organitzadors explicaran amb detall les característiques de les dues curses amb audiovisuals i un sorteig de material en finalitzar l’acte. La CBSR està a punt de tancar inscripcions a un mes de la cursa amb corredors inscrits de diversos països i una bona llista de caps de cartell.

El proper dijous 22 de març a les 19:30, es farà la presentació de la Costa Brava Stage Run (CBSR) a la botiga Intemperie (C/Villaroel, 184) de Barcelona. Serà un bon moment per coneixer els organitzadors, que explicaran amb detall el programa i funcionament tant de la Pyrenees Stage Run (PSR), que es celebrarà el proper mes de setembre, com de la CBSR, que tindrà lloc del 20 al 22 d’abril entre Blanes i Portbou, en dos recorreguts repartits en 3 etapes, un de 125Km i l’altre de 85Km.

La Costa Brava Stage Run (http://cbsr.run), compta amb inscrits de diverses nacionalitats, com gent vinguda del Canadà, Polònia, Dinamarca, Àustria, República Txeca, Holanda, Bèlgica, Suïssa o França, i està a punt de tancar inscripcions al límit de 100 participants que tenien com a objectiu en aquesta primera edició. Les inscripcions es poden tramitar a través de la seva plana web i tanquen el proper 31 de març. A banda de la presència internacional a la cursa, també cal destacar-ne la presència de corredors de primer nivell i que lluitaran segur per les primeres posicions de la cursa com Toti Bes, Emma Roca, Stephane Vinot, Imanol Aleson, Imma Boada o Harriet Kjaer.

Foto Lluis Toll

Pel què fa a la Pyrenees Stage Run (http://psr.run), es disputarà del 2 al 8 de setembre entre Ribes de Freser i Salardú, amb un nou final en la 6a etapa a Esterri d’Àneu. El recorregut té 240km i 15000m de desnivell positiu, repartits en 7 etapes, passant per Andorra i creuant 5 Parcs Naturals al llarg del trajecte. Les inscripcions segueixen obertes i per aquesta tercera edició es confirma el gran atractiu per corredors internacionals amb participants d’Àustria, Regne Unit, Canadà, Argentina, Noruega, Alaska o Alemània entre d’altres.

Les dues curses volen seguir el mateix concepte en què els corredors no s’han de preocupar de res més que de córrer i on destaca el sopar conjunt de cada dia, on, a més de compartir els moments viscuts durant la jornada amb la resta de participants i voluntaris, també es fa l’entrega de premis als primers classificats, el briefing de la següent etapa i la projecció d’imatges de l’etapa que acaben de finalitzar.

Podeu trobar més informació a les nostres pàgines web i a les xarxes socials http://cbsr.run i http://psr.run.

Foto Jordi Santacana

Deixa un comentari