La Huella Solidària 2018 – Caminada Solidària a Badalona

CUARTA EDICIÓ de La Huella Solidària, aquest any a Badalona

El proper 7 d’octubre es celebrarà a Badalona una nova edició de La Huella Solidària.

Què és LA HUELLA SOLIDARIA?

La Huella Solidaria neix del Grup Senderista “Caminatas de montaña, senderismo i travesías” creat fa 4 anys per compartir l’afició per la NATURALESA en majúscules.

Perquè en majúscules? Perquè entenen que la paraula naturalesa no nomès té una dimensió física (rius, muntanyes, boscos…) sinó també una dimensió humana (esforç, superació, ajuda, col·laboració…)

La Huella Solidaria és, per tant, una iniciativa per englobar l’afició per caminar amb el sentiment humà de SOLIDARITAT.

La Huella Solidària volen que sigui un projecte solidari, present i futur.

La Huella Solidària és un projecte solidari per organitzar passejos i caminades en l’àrea de Catalunya i actualment es centra en el Barcelonés Nord.

Objectiu de La Huella Solidaria

L’objectiu d’aquest projecte huella solidaria és CAMINAR i SUMAR esforços solidaris en l’ajuda per l’alimentació infantil i juvenil en l’àmbit local del Barcelonès donant soport a la Creu Roja de l’entorn Barcelonès Nord.

La HUELLA es compromet a destinar la recaptació tant monetària com en especies ÍNTEGRAMENT a l’ajuda perquè LA HUELLA ÉS 100% SOLIDÀRIA.

Els fons de les inscripcions-donatius es destinaran ÍNTEGRAMENT al projecte de la Cruz Roja Barcelonès Nord PER L’ALIMENTACIÓN INFANTIL i JUVENIL el qual es desglosa en els següents suports d’acord a les necessitats de cada moment: targetes prepagament de suport alimentari per les families kit suport alimentació infantil i d’altres actuacions.

CAMINADA AMB CAUSA 100% SOLIDARIA

huella solidaria

Lloc de la cuarta caminada

CAMINATA en el Parc de la Serralada de Marina, amb INICI I FINAL a BADALONA: Ruta circular de només 10km

Excursió pensada per a tots i amb una duració aproximada de 3h30′ a un ritme pausat.

Com l’any passat, el recorregut deixarà les seves petjades de solidaritat en el Parc de la Serralada de Marina i a la ciutat de Badalona. En concret, ruta Badalona, Creu de Montigalà – Monasteri de Sant Jeroni de la Murtra – Badalona.

 Inscripcions a: http://www.ellsnopodenesperar.org/huellasolidaria/

ENCARA NO DISPONIBLES, US AVISAREM QUAN OBRIM INSCRIPCIONS!

Resultats de la TERCERA CAMINATA 2017

Participants en la caminata: 601 persones inscrites de totes les edats

Es va poder realizar gràcies a 51 col·laboradors/sponsors

Recaptació de la caminata: 4.925€ import donacions monetaries i en especies (600 bricks caldo Aneto, Bolquers, Llet infantil i Oli).

¡¡ SUMA’T A LA HUELLA ¡¡ SUMA’T A L’ESPORT SOLIDARI + MEDIOAMBIENTALS + SOCIAL  i ¡

¡ VENIU A GAUDIR D’UN GRAN DIA SOLIDARI 

Deixa un comentari