La Molina celebra el World Snow Day per apropar la neu als infants

La Molina celebra el World Snow Day per apropar la neu als infants

 

  • La Molina participa en el dia Mundial de la Neu per donar a conèixer el món de la neu entre més petits i les seves famílies

 

  • Entre les diverses activitats lúdiques que s’organitzaran, destaca la Nocilla Cabirol Minifreestylers, una competició organitzada per la FCEH i dirigida als futurs freestylers de fins a 15 anys.

 

Un any més, La Molina se suma al World Snow Day, una activitat promoguda per la Federació Internacional d’Esquí (FIS) que neix amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer el món de la neu entre els més petits i les seves famílies.

 

Freestyle en estat pur

Diumenge 15 de gener, La Molina serà l’escenari, un cop més, de la Nocilla Cabirol Minifreestylers, una competició dedicada als futurs freestylers. La prova, organitzada per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), aplegarà nens i nenes esquiadors i snowboarders, tant d’alpí com de freestyle, de fins a 15 anys.

 

L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és promoure el freestyle a la neu entre els més joves, en un ambient festiu en què els més grans es divertiran veient les progressions de les joves promeses. Durant la jornada, a més, hi haurà tota mena d’entreteniments: jocs, begudes per a tots els participants i familiars i regals.

 

Les activitats que s’organitzaran són les següents:

 

  • Cursa per traçat amb cronometratge
  • Jocs diversos de freestyle en salts i calaixos
  • Entrega de premis als guanyadors
  • Obsequi per a tots els participants

 

Tots els participants obtindran un de descompte sobre el preu del forfet. Per inscriure’s o consultar el reglament i les condicions, es pot visitar la pàgina web de la FCEH: www.fceh.cat.

Cabirol Minifreestyler Molina

Concurs a Instagram

Durant el cap de setmana del 14 i 15 de gener, La Molina posarà en marxa un concurs de fotografies a Instagram. Qui ho desitgi podrà participar-hi penjant instantànies relacionades amb la neu, les quals hauran d’estar etiquetades amb el hashtag #lamolinaworldsnowday. Els usuaris, a més, hauran de ser seguidors del perfil @lamolinaski.

 

Les fotografies es podran penjar durant tot el dissabte 14 i el diumenge 15 fins a les 13.00 h. A les 14.00 h es penjaran les 5 instantànies més votades en el perfil de @lamolinaski i els guanyadors podran passar per les oficines centrals de La Molina a recollir el premi.

 

Per a més informació: www.lamolina.cat

 

Cabirol Minifreestyler Molina

Deixa un comentari