Triatló – Nova ASICS GEL-HYPER TRI

NOVA ASICS GEL-HYPER TRI
La nova sabatilla creada per ASICS pels triatletes de curta distància
asics logo

@ASICSspain

#ASICSGoRunIt

GEL-HYPER TRI HOMBRE VISTA 1

 

ASICS presenta la seva nova sabatilla  ASICS GEL-Hyper Tri destinada a tots aquells amants del triatló que disfruten amb aquesta disciplina en les seves distàncies Olímpica, Sprint o Super-Sprint

Es tracta d’un model de sabatilla lleugera, amb malla específica per a triatló, que destaca pel seu excel·lent comfort gràcies al sense interior sense cosits. Disposa, a més a més, cordó adicional elàstic per aconseguir una llaçada més ràpida que afavoreixi les transicions; obertura directa a la sola afavorint així la transpiració específica per a triatlons – única sabatilla ASICS que disposa d’aquesta prestació; GEL al darrera no visible per a una millor amortiguació; i Durasponge en la part davantera de la sola per a major durabilitat i agarre.

El model està disponiblñe tant en versió masculina com femenina. El seu PVPR són 110€.

Entre d’altres esportistes, aquest model serà l’utilitzat en les Series Mundials de Triatló pels espanyols Fernando Alarza i Carolina Routier, i pel portuguès Joao Pereira.

ASICS segueix mantenint en la seva col·lecció la seva icona ASICS GEL-NOOSA TRI, destinat a triatletes de llarga distància.

GEL-HYPER TRI HOMBRE VISTA 2

GEL-HYPER TRI MUJER VISTA 1 GEL-HYPER TRI MUJER VISTA 2

Deixa un comentari