La Salomon Run Supradyn® torna a Barcelona per la seva setena edició

La Salomon Run Supradyn® torna el 5 d’abril a Barcelona per recórrer Montjuïc, l’Estadi Olímpic i el Poble Espanyol

Les inscripcions ja estan obertes a www.salomonrunbarcelona.com i fins al 29 de febrer tenen un preu reduït de 15 €

La competició posarà a prova als participants a força d’escales, pujades i baixades, i els descobrirà la ciutat des d’un altre punt de vista

La novetat del 2020 és l’estrena d’una modalitat Junior i s’espera que els espectadors tornin a vibrar amb la Salomon Run Supradyn® Vertical

Credit de Sergi Colomé

La Salomon Run Supradyn® torna el 5 d’abril a Barcelona i proposa, de nou, un matí de diversió a través d’un circuit amb vistes a Barcelona que recorre alguns dels racons més emblemàtics de Montjuïc, com al Poble Espanyol o l’Estadi Olímpic . La prova, que celebra la seva setena edició, segueix sent una de les curses de 10k més diferents de Barcelona. Ofereix un circuit urbà però amb esperit de muntanya que passa per Montjuïc i suma 1.000 graons entre pujades, baixades i canvis de terreny.

La cita, amb vistes a la muntanya i al mar, obre avui inscripcions a www.salomonrunbarcelona.com amb un preu reduït de 15 € fins al 29 de febrer i promet, un any més, divertir i sorprendre a parts iguals amb un circuit que s’allunya del soroll de la ciutat.

És una carrera molt diferent i divertida que respon als valors del”Time to Play”de Salomon. Una cursa amb canvis de terreny, pujades, baixades i un punt diferencial que són els seus més de mil graons així com la possibilitat de córrer en llocs tan emblemàtics com l’Estadi o el Poble Espanyol. En aquesta setena edició, ens fa molta il·lusió veure que la prova ja s’ha consolidat en el circuit barceloní“, així la defineix Marta Coll, Màrqueting Manager de Salomon.

El matí de diversió arrencarà a les 9h, des de la Font Màgica de Montjuïc, per després recórrer el MNAC o els arcs del passeig de Santa Madrona. Al llarg dels seus 10k, el circuit entrarà, de nou, al Poble Espanyol i portarà els participants a córrer per l’interior de l’Estadi Olímpic, entre d’altres punts especials de Montjuïc. Així, seguirà un traçat que trasllada als Jocs Olímpics del 92 i que, també, descobreix el pintoresc Poble Espanyol, amb els seus carrers, places i tallers d’artesans.

En la seva setena edició, la Salomon Run Supradyn® obre inscripcions a un preu reduït de 15 € fins al 29 de febrer. Tots els participants rebran una samarreta Salomon, cronometratge amb xip i un avituallament final. Les inscripcions es poden realitzar en www.salomonrunbarcelona.com i estan limitades a 4.000 corredors. A més, Salomon organitzarà diversos entrenaments previs per descobrir a fons el circuit dels que s’informarà a través de les seves xarxes socials a Instagram, Facebook i Twitter.

Crèdit de Sergi Colomé

Salomon Run Supradyn®

Per a aquesta edició 2020, el multivitamínic Supradyn®, de Bayer, s’uneix a la Salomon Run com a patrocinador principal amb l’objectiu de donar suport a tots els participants corredors, que vulguin donar el 100%.

Aquesta col·laboració amb Salomon és un pas important per Supradyn®, demostrant que volem ser el multivitamínic de referència per als esportistes” comenta Nicolas Wein, responsable de Màrqueting de Supradyn®.

D’aquesta manera, la Salomon Run Supradyn® es presentarà com una cursa plena de vitalitat i energia gràcies a que és un complement alimentari, clínicament testat, a base de vitamines, minerals i coenzim Q10 que aporta l’energia i la vitalitat necessàries per poder estar al 100%. Així ho resumeix, Amaya Álvarez, Digital Manager de Supradyn® “per Supradyn® és clau estar a prop de persones amb esperit actiu i que busquen estar a el 100%, per això ens unim a la Salomon Run per donar-los suport i que aconsegueixin el seu repte“.

Salomon Run Supradyn® Junior i Salomon Run Supradyn® Vertical

En la seva setena edició, la Salomon Run Supradyn® estrenarà edició Junior, en la qual els participants es repartiran en diferents categories segons l’edat i estaran limitades a 100 participants. Per a l’edició Junior les inscripcions es podran realitzar a partir de l’1 de març.

A més, un cop finalitzi la prova de 10k, començarà una altra aventura a les escales situades al costat de la Font de Montjuïc en què 32 homes i 16 dones superaran un esprint de 54 metres amb un desnivell positiu de 13m i més de 50 graons. Serà el moment de gaudir de la Salomon Run Supradyn® Vertical. L’objectiu serà pujar el més ràpid possible. Hi haurà diverses rondes eliminatòries i es definirà als vencedors de cada categoria. Al llarg de la mitja hora que dura la Salomon Run Supradyn® Vertical es viurà un espectacle amb desenes d’aficionats que es col·loquen a banda i banda de les escales per gaudir i sorprendre amb la velocitat i l’esforç de cada corredor.

Per a aquesta modalitat, els participants seran escollits per invitació basant-se en resultats anteriors i per sorteig. Aquells que vulguin presentar candidatura podran fer-ho mitjançant el formulari de la web que ja està també operatiu.

Així, la Salomon Run Supradyn® tornarà, un any més, a oferir un diumenge ple d’aventura i running a Barcelona amb cadascuna de les seves proves.

Crèdit de Sergi Colomé
Crèdit de Sergi Colomé
Crèdit de Sergi Colomé

Deixa un comentari