Neix NNormal, la nova marca de sabatilles de Kilian Jornet

Nnormal – La nova marca de sabatilles de Kilian Jornet

Kilian Jornet, juntament amb la marca de calçat CAMPER, he creat una novamarca de roba esportiva per activitats a l’aire lliure: NNormal

Aquest és un dels motius que van portar a Kilian a abandonar Salomon després de 18 anys, la creació de la seva pròpia marca, que com podeu imaginar, oferirà unes prestacions altíssimes doncs comptaran amb el vist-i-plau del millor ultrarunneer de tots els temps.

Aquest calçat està dissenyat a Mallorca i testejat a Noruega, per això el nom (NOR-uega i MAL-lorca) i el producte estarà orientat a rendiment, qualitat i sostenibilitat.

A través d’una nota de premsa, en Kilian ens diu:

Com sabeu, estic obsessionat amb l’equipament, el desenvolupament de productes, la innovació i la creació de productes duradors i multifuncionals. Quan estava a l’institut vaig crear el meu primer parell de sabatilles i, si no hagués estat esportista, molt probablement hauria acabat treballant en el disseny i desenvolupament d’equipaments esportius.

Sempre ha estat una cosa en què he pensat i des de feia temps que volia anar més enllà, així que quan va sorgir l’oportunitat de crear una nova marca d’exterior, vaig aprofitar l’oportunitat.

Avui posem en marxa NNormal, un projecte que m’omple d’il·lusió i de sentit de la responsabilitat. No és només una marca de calçat, roba i complements d’exterior, és una manera de fer les coses amb compromís i consciència. Volem inspirar la gent a gaudir i respectar la natura creant productes útils, duradors, reparables i reutilitzables.

Sé que el camí per endavant serà llarg i desafiant, amb bons i dolents moments, però tinc moltes ganes que m’acompanyeu en aquesta nova aventura!

Si voleu obtenir més informació sobre NNormal i els seus valors, visiteu el nostre lloc web recentment llançat.

https://www.nnormal.com/ca/

nnormal kilian

Deixa un comentari