NOVETAT TRAIL 2018: NOVA GECKO XT de ASICS

La tecnología FlyteFoam™ d’ASICS arriba per primer cop a una sabatilla de trail en un model que portarà al corredor, amb extrema lleugeresa, des de la porta de casa seva fins als camins en els quals gaudir d’aquesta disciplina.

FlyteFoam™, la mitjasola patentada per ASICS amb el llançament de Metarun i incorporada a models d’asfalt tant consagrats com la GEL-Nimbus, la GEL-Kayano, les GEL-DS Trainer o les noves DynaFlyte o RoadHawk, arriba per primer cop al món del trail i ho fa en el nou model Gecko XT.

FlyteFoam™, que es caracteritza per ser un 55% més lleuger respecte a la mitja de la resta de mitjasoles que existeixen en el mercat, proporciona a la nova Gecko XT una amortiguació superior al temps que lleugeresa, fent que el model rebaixi la barrera dels 300gr (285 gr per homes; 240 gr per dona).

La nova Gecko XT destaca per la seva excel·lent polivalència i adecuació al mitjà, facilitant que el corredor transiti des de la porta de casa seva, fent inclús alguns kilòmetres per asfalt, fins arribar als camins de muntanya més abruptes.

Apart de FlyteFoam™ en tota la seva mitjasola, la nova Gecko XT té les següents característiques tècniques:

  • GeckoTrac™ a tota la sola per una tracció superior especialment en roques mullades, afavorint, a més a més, la durabilitat de la sabatilla.

  • Butxaca interior per a cordons en la mateixa llengüeta.
  • Innovador sistema d’ajust en l’interior de la zona superior del peu per a major confort.
  • Sola específica de protecció contra roques a la part davantera.
  • Nou lasting a la zona de la puntera.

Drop: 6 mm

Pes: 285 gr home/ 240 gr dona

PVPR: 120 €

Deixa un comentari