PAU CAPELL, CAMPIÓ DEL MÓN d’ULTRATRAILS 2018 !!!

L’atleta santboià Pau Capell aconsegueix proclamar-se CAMPIÓ DEL MÓN D’ULTRATRAILS 2018 després d’una temporada per enmarcar. Aquest 2018 ha estat l’any amb més bons resultats i conseqüència d’això es proclama com el millor corredor de les curses d’ultradistància.

L’atleta s’ha proclamat campió de l’Ultra Trail World Tour, un premi que el reconeix com el millor corredor del món de curses de muntanya de llarga distància, on ha demostrat (després de 5 curses) la seva constància sense baixar-se del podi en cap competició on ha participat. Un enorme reconeixement a l’esforç i la passió que demostra dia rere dia

L’Ultra Trail World Tour comprèn un total de 20 ultramaratons arreu dels 5 continents, totes elles de més de 100 kilòmetres. Capell ha guanyat 2 d’elles: Transgrancanaria i Eiger; ha fet 2a posició a dues més com Mont Fuji i Lavaredo i va fer un 3r lloc al Montblanc.

Pau Capell tanca així una temporada on tot l’esforç estava posat en poder superar-se físicament i mentalment a cada competició, cosa que ha superat amb escreix per alçar-se com a campió mundial. Un èxit perseguit i finalment aconseguit!

I ara, tot just per tancar la temporada, el jove corredor català competirà a l’Ultra Pirineu on finalitzarà la temporada oficial.

Per l’any vinent, què li depararà al corredor català?

Aquí us deixem un vídeo resum d’aquesta temporada. ESPECTACULARS IMATGES, NO US EL PERDEU !!!!

Deixa un comentari