ASICS llença l’edició més participativa de Beat the Sun, la cursa que rodeja el Montblanc

ASICS llença l’edició més participativa de la seva cursa Beat the Sun que rodeja el Montblanc

S’amplia el nombre d’equips i corredors amateurs que podran participar en la competició. A més a més, la marca impulsa la creació de tota una comunitat internacional que sota el lema #BeattheSun podrà córrer en qualsevol indret del planeta. 

Inscripcions i més informació a http://races.asics.com/beatthesun

 

 beatthesun

Durant el dia més llarg de l’any, el 21 de juny, i per tercer any consecutiu, ASICS invairà el Montblanc i els 150km de camins que el rodegen per celebrar un cop més la seva cursa Beat the Sun. En aquesta ocasió, 24 corredors amateurs i 24 corredors professionals s’agruparan en 8 equips amb l’objectiu de completar per relleus 150km entre la sortida i la posta de sol.

Els qui ho desitgeu, ja podeu començar a formar part d’aquest repte

 

Que és Beat the Sun

El repte a Chamonix ofereix als corredors amateurs l’oportunitat de les seves vides, que els donarà accés a formar equip amb corredors professionals de trail en una cursa per relleus única. Els vuit equips lluitaran conttrarrellotge per diferents tipus de terreny per intentar arribar a meta abans de la posta oficial del sol, i ser a més a més, el primer combinat que ho aconsegueixi. Cada equip disposarà de 15h, 41 minuts i 35 segons. Cada corredor haurà de completar dos segments de la cursa en relleus d’entre 3 i 19km en diferents altituts i tipus de terrenys que inclouen pista, carretera i muntanya, trepitjant sol francès, suïs i italià.

Entrenaments exclusius des del 1 de març 

Per a preparar el repte i la sel·lecció dels amateurs, ASICS crea una comunitat internacional que s’aglutinarà sota el hashtag #BeattheSun. La marca oferirà a través de la seva pàgina web un programa d’entrenament exclusiu desenvolupat per entrenadors professionals d’ASICS que ajudaran als corredors a assolir el repte el proper 21 de jjuny. El primer mòdul d’entrenament del programa començarà el dia 1 de març i inclourà resistència, nutrició per al running i consells específics per a córrer en muntanya.

Sel·lecció dels amateurs

Qualsevol corredor que desitgi ser part dels 24 corredors amateurs sel·leccionats o bé seguir els entrenaments, haurà de registrar-se a  http://races.asics.com/beatthesun.

El 25 de abril ASICS anunciarà als 50 finalistes per a l’esdeveniment de Chamonix i aquests entraran en un programa d’entrenament d’èl·lit que inclourà preparació exclusiva per a un esdeveniment únic. No osbstant, per als qui quedin fora d’aquests 50, ASICS continuarà oferint els consells d’entrenament més recents amb la finalitat d’ajudar-los a asssolir el seu repte personal el 21 de juny.

Els 50 finalistes seran anunciats a la web d’ASICS i es sotmetrà la seva candidatura a unaa votació popular. Aquests resultats seran valorats per un panell d’experts d’ASICS per anunciar el 20 de maig la sel·lecció final. A partir d’aquest mooment un atleta professsional del seu equip entrenarà alss corredors amateurs sel·leccionats durant l’últim mes per al que, a més a més, rebran tota una equipació complerta d’ASICS.

Com serà la Cursa

Vuit equips formats per sis membres cadascún (tres professionals i ttres amateurs) participaaran en l’esdeveniment del 21 de juny. Els tres equips estaran representats per corredors del Regne Unit, Alemanya, França, Italia, Espanya, Noruega i Polònia, i els equips americans estaran formats per corredors d’Estats Units, Brasil, Canadà i Mèxic. De part d’Àsia-Pacífic també hi haurà dos equips de Japó, Singapur, Xina, Corea del Sur, Hong Kong i Austràlia mentre que l’equip d’Àfrica estarà format per corredors de Sudàfrica, Kenia i Burundi.

Un esdeveniment global

Perà ASICS vol aquest any que mentres els sel·leccionats comencin a Chamonix i pel Montblanc el repte més dur, la resta de la comunitat  #BeattheSun també es mobilitzi el 21 de juny amb l’objectiu d’assolir els seus reptes personals abans de la posta de sol d’aquell dia, convertint així aquest esdeveniment en la curssa definitiva i en un dia internacional del running.

Beat the Sun 2015-  OLGA GARCIA (EUROPA SUR)

 

Beat the Sun 2015 - PETE JACOBS (ASIA-PACIFICO)

Deixa un comentari