Pau Capell, victòria amb récord a les 100 milles de la Patagonia Run

  • Tour L’atleta de l’equip RSM Spain ha dominat de principi a fi la prova de 165 quilòmetres i s’ha imposat amb un temps de 19h08’57, nou rècord de la carrera
  • Pau Capell: “He pogut batre el rècord de la prova en una hora i mitja i estic molt molt content de com està anant la temporada”

Brcelona, 13 d’abril de 2019. Millor impossible. L’atleta de RSM Spain Pau Capellestà vivint un principi de temporada amb resultats excel·lents. Després de fer història en la Transgrancanaria convertint-se en el primer atleta amb tres victòries, avui ha tornat a deixar petjada en una prova de primer nivell on no només ha guanyat, sinó que ho ha fet rebaixant el rècord en una hora i mitja. Un temps de 19h08’57 ha estat el que ha invertit Capell per a sumar avui la victòria en la Patagonia Run, prova de l’Ultra Trail World Tour.

capell argentina patagonia

Et atleta de RSM Spain va aterrar fa dies a l’Argentina per a aclimatar-se a les exigents condicions d’aquesta carrera de 165 quilòmetres que discorre per la PatagoniaAndina argentina i que aquest any arribava a la seva desena edició. Una carrera on els atletes han hagut de superar ni més ni menys que 9.000 metres de desnivell positiu.

Capell afrontava la cita amb un objectiu molt clar: “Vull acabar amb un temps de 18 o 20 hores i si arribo en així significarà que estaré davant”, deia. I tal dit tal fet. “He pogut guanyar la carrera de 165 quilòmetres i després de 19 hores de carrera, podent batre el rècord de la prova en una hora i mitja. Estic molt molt content de com està anant la temporada i ara toca descansar i pensar en la següent cita en la qual anirem per tot”, assegurava un pletòric Capell que tornarà a competir a la fi de mes, el 27 d’abril, en la UT CerroRojo.

Sobre RSM

RSM és la 6ª organització mundial d’auditoria, fiscal, legal i consultoria amb presència a més de 120 països amb presència a més de 120 països. El principal valor de RSM es basa en la capacitat de comprendre als seus clients i les seves necessitats a partir d’una profunda anàlisi del seu negoci i estratègia empresarial. RSM ofereix serveis d’auditoria, assessorament legal tributari, consultoria de riscos, corporate finance i consultoria de IT.

RSM, THE POWER OF BEING UNDERSTOOD

Deixa un comentari