Prova del Cinturó KERA de HANKER SPORTS

Cinturó KERA de HANKER SPORTS

El Cinturó Kera és un complement ideal per a entrenaments de curta i mitja durada.

El cinturó incorpora diferents departaments:

–      Dues butxaques laterals, on poder posar un parell de barres de proteines o altres objectes petits.

–      Una butxaca frontal que permet portar un mòbil d’última generació de gran tamany.

–      Un departament a la part de darrera, pensat per un soft flask o ampolla de 500 ml.

Ens trobem davant un cinturó de running còmode i funcional. El seu material i el seu sistema de subjecció Seamless redueix en gran mesura la sensació de moviment.

Un cinturó per córrer ha de ser còmode i amb fàcil accés a cada departament, qualitats que el cinturó KERA compleix a la perfecció.

PVP: 19€

 

 

Fitxa tècnica

TALLA STalla S/M
TALLA LTalla L/XL
TALLA UNICAUNICA
ColorsNegre / Royal / Rosa
Tipus / Gramatge (Pes)BÀSICO / 54-57 grms.
Composició95% POLIESTER 5% ELASTANO
ActividadTRAIL / RUNNING
RentatRentar amb aigua freda en programa delicat,

no fer servi lleixiu, ni assecadora, ni planxar

 

Review / Prova d’Esportistes.cat

Teníem ganes de provar una de les últimes novetats de la marca Hanker Sports, el cinturó de running Kera, sobretot tenint en compte que és força diferent als cinturons que estem acostumats.

Els que havíem provat fins ara, es tancaben al voltant de la cintura amb una tanca d’encaix i podien quedar més o menys apretats, podien provocar més o menys vibracions o moviments al córrer, etc.. i també, la gran majoria, disposen de cremallera per tancar un o dos compartiments principals on guardar mòbils, claus, barretes, etc…

En aquest cas ens trobem amb un model que presenta un concepte totalment diferent de cinturó, sense tanques, sense cremallerres…

En les següents imatges podeu veure tot el que hem posat al cinturó sense cap tipus de problema per fer la prova (barretes energètiques, mig litre d’aigua, claus de cotxe i telèfon mòbil):

cinturo kera hanker sports
Tot el que hi posarem

Tot a mig posar perquè veieu on va cada cosa

Vista superior del que hem posat
Vista frontal, en aquesta butxaca està el mòbil
kera hanker
Vista del darrera, en aquesta butxaca tenim l’ampolla d’aigua

Destaquem les següents característiques:

–      AJUST PERFECTE:

Es tracta com deiem d’un cinturó que no porta cap tipus de tanca. És de talla fixa, elàstic, compressiu, i te l’has de posar com si et possessis uns pantalons fins pujar-l’ho a la cintura, proporcionant d’aquesta manera un ajust perfecte al cos.

–      CÓMODE:

Aquest ajust perfecte impedeix que hi hagi moviment i vibracions. El cinturó queda ajustat al cos, però també tot el que hi posem queda pressionat i no es mou mentre correm. Tot plegat fa que no tinguem molèsties al córrer i que pràcticament tinguem sensació de no portar res.

–      MOLT BONA ACCESSIBILITAT:

Un altre dels aventatges és que ningún dels seus compartiments porta cremalleres ni botons ni cap tipus de tanca. El fet de ser compressiu, com deiem abans, deixa tots els objectes que hi posem fixats al cinturó, evitant així que puguin caure o que puguin moure’s i molestar. I com sabeu, és de gran importància poder accedir a allò que necessitem en cada moment de forma ràpida i sense haver pràcticament ni d’aturar-se.

–      MÚLTIPLES COMPARTIMENTS:

Una altra ventatge és que compte amb varios compartiments, a diferència d’altres cinturons que compten amb un de principal o un parell com a molt, i tot el que hi poses queda barrejat. El cinturó Kera té fins a 4 compartiments diferents, i cadascún d’ells pensat per adaptar-se als diferents objectes més habituals que un runner porta damunt. Així doncs, ens trobem amb una butxaca davantera central pensada per posar-hi el mòbil, inclús els d’última generació de tamanys més grans. Dues butxaques laterals pensades per posar barretes de proteines, hidrats, gels, o inclús monedes o claus, i una butxaca gran al darrera pensada per portar l’aigua (espcialment una ampolla soft flask de fins a 500ml

En definitiva, Hanker Sports presenta un cinturó còmode, funcional i diferent.

Una aposta que ens ha agradat moltíssim i que recomanem que probeu per sortir a entrenar sobretot en tirades curtes o mitjanes, on no és necessaria la motxilla però sí portar damunt tot una sèrie de materials imprescindibles.

kanker sports
provant el cinturo Kera de Hanker

 

Deixa un comentari