Sabatilles Salomon Predict RA – Review i valoració

Prova de les noves SALOMON PREDICT SA

Buscàbem una sabatilla per córrer ni més ni menys que la Marató de Barcelona, i l’escollida ha estat la Salomon Predict RA.

Sí, sí, heu escoltat bé, Marató d’asfalt i marca Salomon !

De fet, trobareu també tota la informació a la web oficial de la marca, en aquest enllaç

La marca Salomon, segurament la més prestigiosa per que fa sabatilles de trailrunning, segueix apostant fort i innovant per guanyar-se també un lloc com a referent de sabatilles de Road running o running per asfalt.

Ho vam veure ja amb les Salomon Sonic RA i ara ho podem comprobar de nou amb aquestes noves Salomon Predict RA

Unes sabatilles que un cop més aporten un nivell superior de tecnologia i innovació i que et faran canviar el concepte d’estabilitat que tenies fins ara.

Ideal per a corredors que busquen una sabatilla pels seus entrenaments diaris amb molt bona estabilitat i sobretot, per aquells que busquen una comoditat com mai hagin sentit anteriorment.

Un excel·lent en confort, ideal per corredors de pes mig-alt, i per llargues distancies.

Com veureu a continuació i no ens cansem de repetir en aquesta review, les Salomon Predit RA són insuperables en CONFORT, i increibles en estabilitat, protecció i subjecció.

Sabatilles NEUTRES que redueixen fins un 60% impactes i esforç de les principals articulacions com genolls i malucs!

salomon predict SA

 

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS DE LES SALOMON PREDICT RA

Comprar a:

Valorem a continuació els elements més importants d’unes sabatilles de córrer, per aquest model en concret, i sense entrar de moment en aspectes més tècnics:

Subjecció (10)

Destaquem la part posterior, damunt del taló, com a exemple de la gran subjecció que proporciona la sabatilla, tot i que es tracta d’una subjecció realment suau. Aquesta part en concret, que acaba d’encarregar-se d’abraçar el peu, està totalment moldejada, és una mica flexible i molt suau. Preten, com la resta de sabatilla, d’adaptar-se al peu. I això ho veurem en totes les caracteristiques de la sabatilla on és la Predict RA qui s’adapta al corredor, i no el peu del corredor el que s’ha d’adaptar a la sabatilla.

Destacar a mode d’anècdota, que aquesta part superior moldejada del taló s’ha fabricat seguint la metodologia en que es fabriquen els sostenidors.

SAlomon Predict RA

SAlomon Predict RA

Estabilitat (10)

Tenint en compte l’excel·lent subjecció del peu que comentàbem abans i el disseny biomecànic de la sola, l’estabilitat d’aquesta sabatilla és se’ns dubte un dels seus grans punts forts.

El disseny biomecànic de la sola permet que el peu segueixi els seus moviments naturals, adaptant-se a cada corredor gràcies a les separacions de la sola en 10 plataformes desacoblades que es corresponen als principals ossos i articulacions del peu.

Realment al córrer amb les Predict RA la sensació de seguretat és insuperable !

 

 Amortiguació (9)

Molt bones sensacions pel que fa amortiguació. Una amortiguació suau, però agradable, que podem sentir que ens ajuda allà on més ho necessitem sobretot també degut a les característiques de la sola, comentades en l’apartat anterior quan us parlàbem d’estabilitat.

I es fa notar, en part també degut a que la mitjasola és esponjosa gràcies a la tecnologia Energy Cell + EVA

 

 Agarre (8)

Tot i ser una sabatilla per córrer damunt asfalt, disposa del compost Contagrip a la sola, material que proporciona a la sabatilla uns alts nivells d’adherència i agarre.

 SAlomon Predict RA

Reactivitat (9)

El desacoblament de la sola del qual us parlàbem és també un element que afavoreix, i molt, a la transició en la petjada, aportant un nivell de reactivitat excel·lent a les sabatilles ja que no deixa zones mortes en aquesta transició.

Apart de la forma de la sola que incorpora aquesta sorprenent biomecànica, no cal oblidar el component Energy Cell + de la mitja sola, que ajuda i molt a aquesta bona reactivitat.

Salomon Predict RA

Lleugeresa (8)

Visualment es veuen unes sabatilles robustes de forma que sorpren el seu pes, de tant sols 258gr., però quan ens endinsem a conèixer totes les prestacions i tecnologia de les sabatilles, encara ens sorpren més. Sembla mentida que es pugui aconseguir tot això amb tant sols 260 grams!

Li donem, doncs, molt bona nota pel que fa la lleugeresa, tenint en compte que Salomon és capaç d’oferir un rendiment excepcional en característiques com l’amortiguació o subjecció sense penalitzar el pes del calçat.

salomon predict RA

Durabilitat (9)

En aquest cas,  fa poc temps que correm amb aquestes sabatilles, i no podem valorar ell desgast de la sabatilla, però tenint en compte que es tracta d’una sabatilla pensada pels entrenaments de cada dia, per fer tirades llargues, i que és més aviat robusta, estem convençuts que la durabilitat és excel·lent.

I no nomès això, sinó que coneixem a la perfecció la tecnologia emprada i la gran qualitat de les sabatilles Salomon, i l’experiència també ens donar garanties en aquest aspecte.

Se’ns dubte, una qualitat imprescindible per poder gaudir força temps de les sabatilles i amortitzar el seu cost.

 

Confort (10)

Es tracta d’una sabatilla espaiosa pels dits, ample, cosa que afavoreix més encara aquesta sensació d’extrema comoditat, però mantenint un suport extraorinadi, cosa que ens dóna seguretat al córrer. Quan ens les hem calçat per primer cop i hem començar a caminar hem pensat, ostres, realment portem algo als peus o anem descalços?

Aquesta comoditat és un dels motius que la converteixen en una sabatilla ideal pels entrenaments diaris i per llargues tirades.

Al mateix temps, penseu que es tracta d’una sabatilla pensada per adaptar-se molt a cada corredor. Aquest grau de personalització no només busca aportar màxima comoditat i altres prestacions en estabilitat i subjecció, sinó que també pretenen que aquesta adaptació a la petjada de cadacú, minimitzi el patiment de malucs i genolls, i les conseqüents molèsties o lesions tant habituals en molts de nosaltres. Penseu que en aquest sentit, les Salomon Predict RA ofereixen un nivell de protecció excel·lent reduint fins a un 60% la força que fan aquestes articulacions!

COMODITAT (en majúscules, com mai!!!), estabilitat, protecció i amortiguació, principals característiques d’aquesta sabatilla per corredors de pes mig i alt, ús diari i tirades llargues.

salomon predict ra

 

Informació tècnica de les SALOMON PREDICT RA

A continuació us parlem dels aspectes més tècnics o relacionats amb la tecnologia emprada per la marca Salomon. Tot i això, que millor que veure aquest vídeo on la pròpia marca ens ho explica.

Estem davant UNA SABATILLA DE RUNNING PER CARRETERA PER GAUDIR A DIARI DE L’EXPERIÈNCIA DE RUNNING MÉS FLUIDA I CÒMODE DEL MÓN.

 • Transició ultrasuau
 • Protecció
 • Ajust articulat en 360°

 

TRANSICIÓ ULTRASUAU

Els solcs de la mitjasola que imiten l’anatomia donen lloc a plataformes independents que amortiguen, guien i impulsen el peu per aconseguir una transició cap a davant ultrasuau.

salomon predict SA

PROTECCIÓ

La Predict RA ofereix una reducció inigualable de diferents paràmatres biomecànics a nivell de genoll, malucs i turmells reduint fins en un 60% la força que fan les articulacions.

AJUST ARTICULAT EN 360°

El taló i l’articulació moldejats de la pala complementen els solcs de la mitjasola per poder abraçar així el peu, amb una subjecció sense restriccions.

PVP: 159,99€

La PREDICT RA és un concepte totalment nou en el running per carretera. Utilitza una unitat inferior molt desacoblada, estable i amortiguada que es combina amb una pala totalment nova que abraça el peu per tal que experimentis el running per carretera d’’una forma totalment nova.

La PREDICT RA ofereix als corredors la petjada més suau possible de tot el calçat existent a dia d’avui.

 

INTENSITAT D’ÚS

Entrenamient y competició

CONDICIONS METEOROLÒGIQUES

Mixtes

SENSACIÓ

Deslliçament ultrasuau

AJUST BIOMECÀNIC EN CARRETERA

Transició assistida

PES

258gr

DROP

8mm

salomon predict RA

UPPER

MATERIAL DEL FORRO

 • Forro textil y de ME:sh®
 • Forro suau i transpirable per una màxima comoditat

MATERIAL DE LA PALA

 • ME:sh® de una sola capa
 • Una única capa de ME:sh abraça al peu aportant la màxima sensació.

SISTEMA DE LLAÇADA

 • Cordons normals

CONSTRUCCIÓ DE LA PALA / PALA ARTICULADA 360º

Pala superflexible amb Geometric Decoupling que ofereix una envoltura del peu i flexió superiors.

SALOMON PREDICT RA

Salomon PRedict RA

MITJASOLA

 • EnergyCell™+
 • Es tracta d’un compost d’entresola d’alt rebot que ofereix un retorn d’energia excepcional, i una gran amortiguació i estabilitat.

ENTRESOLA / SOLCS QUE IMITEN L’ANATOMIA

L’entresola té solcs que s’ajusten a l’anatomia del peu, de forma que la petjada de la sabatilla és més fluida.

 

SOLA

La sola dissociada es flexiona amb les articulacions al peu.

 • Contagrip® FA
 • Bon agarre en fricció en superficies dures i planes amb un compost que equilibra la resistència i l’adhesió. Ideal per running per carretera.

SOLA / PLATAFORMES DE SUBJECCIÓ INDEPENDENTS

Totes les plataformes de les soles es mouen i s’adapten al terreny i a la forma en què et mous per tal de lliberar el moviment.

SALOMON PREDICT RA

 

FORRO INTERIOR

 • OrthoLite® moldejat
 • La tecnologia Ortholite de la plantilla ofereix una amortiguació superior, confort sense precendent, transpirabilitat i durabilitat. A més a més, és una de les formes d’aumentar la comoditat i el rendiment del calçat

salomon predict RA

 

EN DEFINITIVA, UN NOU CONCEPTE DE SABATILLA PELS QUI CORREU PER ASFALT QUE US SORPRENDRÀ, I MOLTÍSSIM !!!

Comprar a:

salomon predict RA

 

salomon predict RA

Deixa un comentari