Sortegem 1 dorsal per la VI Marató de la Fageda!!!

Sortegem 1 dorsal per la VI Marató de la Fageda!!!

 

Concurs:

Guanya una inscripció gratuïta per a la Cursa de Muntanya VI Marató de la Fageda  (https://www.esportistes.cat/ai1ec_event/marato-de-la-fageda-2015/) !!!

La cursa es celebrarà el proper 26 d’abril amb sortida des de La Sénia i és una oportunitat perfecte per conèixer els fantàstics paratges dels Ports de Tortosa, la zona el Caro, i les muntanyes de les Terres de l’Ebre

Els organitzadors  ens cedeixen 1 dorsals per sortejar!!! El guanyador podrà escollir per quina de les modalitats vol el dorsal, MARATÓ, MITJA MARATÓ o MARXA!!

 

Podeu participar per Twitter o per Facebook:

 

Si voleu participar per TWITTER:

1.- Fes-te follower del nostre compte de twitter @esportistesCAT

2.- Fes un RT del twitter que hem publicat:

Si vols participar a la cursa de 29km:

“Fes RT i si ets follower de @esportistesCAT entraràs al SORTEIG 1 DORSAL GRATIS per la MARATÓ LA FAGEDA @MaratoFageda de 42km, 21km o 12km!”

Si voleu trobar aquest tweet feu click aquí

 

Si voleu participar per FACEBOOK:

Heu de ser seguidors del nostre perfil de Facebook (m’agrada a https://www.facebook.com/EsportistesCat ) i fer un comentari i compartir en el vostre mur el següent post:

https://www.facebook.com/EsportistesCat/photos/a.227091154132849.1073741827.224454987729799/425155037659792/?type=1&theater

 

Automàticament entraràs al sorteig per a una inscripció gratuïta per a la Cursa de Muntanya VI MARATÓ DE LA FAGEDA del proper 26 d’abril del 2015

El guanyador serà escollit entre tots els participants de twitter i de facebook.

 

Les condicions del sorteig son:

1. Per entrar al sorteig has de seguir les instruccions explicades més amunt, ja sigui a través de Facebook o de Twitter, com prefereixis

2. El sorteig es celebrarà el dia 9 d’abril del 2015 a les 22h i el mateix dia anunciarem els guanyadors

3. La Cursa de muntanya VI MARATO LA FAGEDA té modalitats diferents, Marató, Mitja Marató i Marxa

4. Hi haurà un únic guanyador de la inscripció de la cursa, que podrà escollir en quina modalitat participar. Nomès el guanyador podrà disposar de la inscripció gratuïta i en cap cas la podrà cedir a un altre esportista.

5. Un cop comuniquem el guanyador, Esportistes.cat es posarà en contacte amb ells/elles per tal d’informar-los de com procedir per a obtenir la inscripció de forma totalment gratuïta.

 

SORT!!!!

 

 

marato la fageda perfil

Deixa un comentari