NEIX EL “TRAIL FONTS DEL MONTSENY”

NEIX EL “TRAIL FONTS DEL MONTSENY”, UNA CURSA DE MUNTANYA QUE TRANSCORRE PELS RACONS MÉS EMBLEMÀTICS D’AQUEST PARC NATURAL

 

Aquesta convocatòria esportiva, que tindrà lloc el 5 de juliol de 2015, proposa dos recorreguts circulars, un de 16,8 km i 1000D+ i un altre de 26,2 km i 1500D+, amb sortida a les 9:00 h des de la plaça Major de Viladrau (Girona).

 

L’objectiu principal del “Trail Fonts del Montseny” és reunir esport i natura i donar a conèixer el magnífic entorn del parc natural del Montseny, posant especial èmfasi en les moltes fonts que inunden els recorreguts (20 en total). Els participants d’aquest esdeveniment esportiu tindran l’oportunitat de córrer per paisatges muntanyosos molt diversos —corriols, boscos de castanyers, rierols, fagedes, etc.—, que constitueixen un entorn privilegiat per a una cursa i que, a més, es troben a només 50 minuts en cotxe de Girona i a 60 minuts de Barcelona.

 

Altres aspectes singulars

El meravellós escenari pel qual transcorre el “Trail Fonts del Montseny” no és l’única singularitat de la convocatòria. L’empresa organitzadora de l’esdeveniment, Bejarae Trophy Viladrau, S.C.P., està treballant en diversos aspectes diferencials, com per exemple regalar un lot del corredor enlloc de la clàssica bossa, donar accés gratuït a la piscina per als corredors, donar beguda i entrepà gratuïts als participants (arribada), facilitar un preu especial als restaurants de la zona (menú corredor) o dissenyar uns packs trail·turístics amb diferents opcions que permetin aprofitar l’estada i quedar-se tot el cap de setmana a Viladrau (incloent sortides en bicicletes elèctriques, caminades per rutes de castanyers i de fonts, visites a l’Espai Montseny, etc.).

trail fonts del montseny

Suport i patrocini
El “Trail Fonts del Montseny” compta amb el suport de l’Ajuntament de Viladrau, de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal d’Osona, a més del patrocini principal de Powerade i del recolzament del Diari SPORT com a mitjà oficial de la cursa. L’esdeveniment també compta amb el patrocini oficial de Cervesa del Montseny, Compressport i Perskindol, així com amb la col·laboració de nombroses empreses (Barrabés, Montanyà, RS Sports, NonStopRun, etc.

Més informació i inscripcions:
http://www.trailfontsdelmontseny.com/

 

Presència a les xarxes socials:

 

Twitter: @TrailMontseny

Facebook: Trail Fonts del Montseny

Instagram: @Trailfontsmontseny

 trail fonts del montseny2

Deixa un comentari