‘The Last Mile’: Córrer el més ràpid possible per fomentar l’esport entre els joves

  • Strava invita als seus usuaris a unir-se a ‘The Last Mile’, una campanya per impulsar la pràctica esportiva entre els nens i joves de tot el món.

 

  • Per cada usuari que registri el millor parcial de la seva prova en l’última milla d’una marató o mitja marató que es celebri entre el 11 d’abril i 30 de juny, Strava realitzarà una donació de 10€ a una organització benèfica que treballa per fomentar l’esport entre els més joves.

 

  • A Espanya, Strava col·labora amb l’Associació Esportiva Ciutat Vella, que lluita contra l’exclusió social dels nens i joves a través de l’esport.

 

‘The Last Mile’ ja és una realitat. L’aplicació i red social esportiva, Strava, invita a tots els seus usuaris a unir-se a ‘The Last Mile’ que consisteix en córrer l’última milla de la seva propera marató o mitja marató el més ràpid possible i, així, donar un impuls a la propera generació d’esportistes de tot el món. Com? A través de ‘The Last Mile’, Strava col·labora amb set organitzacions sense ànim de lucre de diferents paisos del món que comparteixen un mateix objectiu: fomentar l’esport entre els nens i joves i recolzar-los en la seva formació.

Des d’avui i fins el proper 30 de juny, per cada usuari que s’inscrigui a ‘The Last Mile’ i que en la seva propera mitja marató o marató registri el seu millor temps els últims 1,6km de la prova, Strava donarà 10€ a una d’aquestes set organitzacions que empoderen els joves a través de l’esport.

A Espanya, Strava col·labora amb l’Associació Esportiva Ciutat Vella, que a Barcelona, lluita contra l’exclusió social dels nens i joves a través de l’esport. La promoció de l’esport entra la població més jove és un dels principals pilars sobre els que la AECV fonamenta la seva tasca social, cultural i educativa. La contribució des de ‘The Last Mile’ contribuirà a ajudar en el seu objectiu de què nens i joves del districte barceloní de Ciutat Vella tinguin accès a la pràctica esportiva. Així, per cada usuari que registri el seu millor parcial en la íltima milla d’una marató o mitja marató que es celebri a Espanya entre avui i el proper 30 de juny, es desbloquejarà una donació de 10€ a aquesta entitat.

“The Last Mile dóna el poder a la comunitat de Strava de tenir un impacte positiu en la societat motivant a través de l’esport a tots els atletes que van a competir en una marató o mitja marató a Espanya” explica Greg Vermersch, country manager de Strava a Espanya

last mile

Amb Summit, córrer l’última milla més ràpid és possible

Strava compta amb una comunitat de més de 40 milions d’atletes que han compartit més de 2 bilions d’activitats en 195 paisos del món. Tot i això, de mitja, només entre un 1% i un 3% dels corredors a Strava aconsegueixen registrar la seva millor milla en els últims 1,6km d’una mitja marató o marató. Per ajudar-los a aconseguir-ho, tots els usuaris que s’inscriguin a  https://thelastmile.strava.com/es rebran una prova gratuita de 30 dies de Summit. Així, es podran beneficiar del servei premium de Strava, aconseguir que la seva última milla sigui la més ràpida i aconseguir un donatiu de 10€ a una de les organitzacions que fomenten l’esport entre els més joves, Summit els ajudarà a aprofitar al màxim el seu entrenament, amb eines d’anàlisi per tal de revisar els seus esforços o fer un seguiment del seu estat físic el dia previ a la cursa.

 

Com funciona ‘The Last Mile’?

  • El repte està obert als usuaris de Strava de EEUU, Regne Unit, França, Espanya, Alemanya, Austria, Suissa, Brasil i Japó.
  • Per cada usuari que corri la seva millor milla en els últims 1,6km d’una mitja marató o marató que es celebri a Espanya entre el 11 d’abril i el 30 de juny de 2019, Strava realitzarà una donació de 10€ que anirà destinada a l’Associació Esportiva Ciutat Vella.
  • Per tal que l’activitat sigui vàlida, lúsuari tindrà que etiquetar-la com “carrera”
  • Per unir-se a ‘The Last Mile’, el participant ha d’estar registrat a Strava, unir-se a https://thelastmile.strava.com/es i sincronitzar el seu compte.
  • Tots els inscrits a ‘The Last Mile’ rebran una prova gratuita de 30 días de Summit
  • És possible participar en ‘The Last Mile’ des del 11 de abril fins el 30 de juny de 2019

 

Sobre l’Associació Esportiva Ciutat Vella

Nascuda el 1986, l’Associació Esportiva Ciutat Vella, persegueix l’objectiu de lluitar contra l’exclusió social a través de l’esport. La promoció esportiva, dirigida a la població més jove, així com a les persones més grans, és un dels principals pilars sobre els que AECV fonamenta la seva tasca social, cultural i educativa. Així, procuren que tots els nens i joves disfrutin d’activitats esportives estimulants i adaptades a les necessitats del col·lectiu, al mateix temps que intenten resoldre les problemàtiques que per condició social, econòmica o de procedència puguin dificultar l’accés a la pràctica esportiva.

Deixa un comentari