Tirades llargues, outfit perfecte

Que el fred no sigui una excusa per continuar amb els teus plans d’entrenament.

 

ASICS et proposa aquest complert outfit amb les solucions òptimes.

  

Tot i que de vegades el corredor té tendència a abrigar-se en excés oblidant que la pròpia cursa el farà entrar aviat en calor, els dies més freds de l’hivern requereixen que qualsevol runner es protegeixi bé del fred si no vol patir resfredats o altre tipus de complicacions més series.

ASICS et proposa aquest complert outfit encapcelat per dos dels seus nous models de sabatilles de running segons sigui el tipus de petjada del corredor.

 

GEL-NIMBUS 20

Dirigida a corredors de tot tipus de nivell que busquen una bona amortiguació i que tinguin petjada neutre o bé fagin servir plantilles de forma regular. Aquesta nova versió amb motiu dels seus 20 anys al mercat és deu grams més lleugera que la seva predecesora i ofereix entre les seves novetats un nou mesh amb impressió estratègica 3D sense costures que ajuda a mantenir el peu més subjecte durant tota la fase de cursa. A més a més, està dissenyat per oferir un extra de confort a la zona de flexió  que suporta més estrés a cada petjada.

Aquest nou upper també ofereix al peu un major ajust i transpirabilitat. Una antra de les seves grans novetats és la disposició en forma d’estrella dels seus ullals, cosa que afavoreix menys frec i fricció a la part superior del peu.

PVPR: 180€

GT-2000 6

Modelo d’estabilitat màxima d’ASICS i referència internacional en el món del running, la marca aprofita l’arribada del nou any pel llançament de la nova versió de la GT-2000 que en la seva sisena edició incorpora per primer cop a la seva mitjasola el FlyteFoam. Aquesta característica fa que la nova versió de la GT-2000 6 es converteixi en l’edició més lleugera de la història del model – 22 grams menys que la seva anterior versió – trencant la barrera dels 300gr.

PVPR: 140€

ACCELERATE JACKET

Fabricada amb teixit lleuger i silenciós, és el complement ideal pels dies de més fred quan a més a més aquests venen acompanyats de pluja o vent. El model està plè de detalls tècnics que permetes el manteniment del calor que produeix el maix cos.

Altres com la tapeta sobre tota la seva cremallera, per tal d’evitar frecs, o les tires ajustables de la caputxa garantitzen l’ajust perfecte. Disposa, a més a més, d’elements reflectants grans tant en la part davantera com trasera, de forma que és ideal per a sortir a entrenar també en condicions de poca llum.

Disposa de butxaques de fàcil accés amb cremallera.

PVPR: 140€

 

LITE SHOW LS TOP

Samarreta de màniga llarga que forma part de la col·lecció Lite Show d’ASICS que ofereix peces de roba reflectants en 360 potenciant la seguretat del corredor. Destaca a més a més per seu tacte suau i ajustament al cos.

PVPR: 50€

LITE-SHOW SS TOP

Samarreta de màniga curta que forma part de la col·lecció Lite Show d’ASICS que ofereix peces de roba reflectants en 360 potenciant la seguretat del corredor. Destaca a més a més per seu tacte suau i ajustament al cos, sent la opció ideal per a dies d’hivern en els que el fred no és tant intens.

PVPR: 45€

BEST TIGHT

La malla de referència de la col·lecció ASICS gràcies a la disposició dels seus panell de construcció, la seva subjecció muscular, ajust, tacte i reflectivitat. Una peça d’altes prestacions per als corredors més exigents.

PVPR: 150€

COOL 2-N-1 5IN SHORT

L’opció ideal per inclús dies en els que hi ha previstes pluges fines parcials, ja que així el corredor evitarà el calat de l’aigua a les seves malles i les seves cames s’assecaran més facilment. Disposa de malla interior per a major comoditat, ajust i confort.

PVPR 45€

WAIST POUCH M

El complement ideal per a tirades llargues en qualsevol època de l’any ja que permet l’emmagatzematge d’elements com barretes o claus.

PVPR: 30€

RUNNING CAP

Complement que protegeix del sol però que serà de gran utilitat també els dies de pluja, a l’evitar que aquesta impacti de forma directa a la cara.

PVPR: 20€

 

 

 

Deixa un comentari