Neix Pirineu Muntanya Viva assoc.

Esport i Solidaritat amb Pirineu Muntanya Viva assoc.

Ens agraden les iniciatives que barregen solidaritat i esport, i per això avui us presentem el nou projecte Pirineu Muntanya Viva Assoc. (www.muntanyavivaassoc.cat)

muntanya viva

Es tracta d’una associació sense ànim de lucre on l’objectiu és realitzar diferents esdeveniments esportius tals com curses de muntanya o entrenaments, per tal de recaptar fons per dur a terme projectes solidaris. També s’intentarà recaptar fons a través d’altres accions com la venta de merchandising o donatius.

Ara per ara, l’esdeveniment més efectiu és la cursa de muntanya Ultra Trail Naut Aran (www.ultratrailnautaran.cat). Una cursa de muntanya de la qual en sentireu a parlar ja que us anirem informant quan s’obrin inscripcions de cara l’any vinent, la tindrem al
calendari de curses, etc…

Per altra banda, aquest any l’associació ha engegat un nou projecte, el “Run to Dudhkunda”, amb col·laboració amb la ONG Fillers Nepal. Actualment l’Albert Pastor, fundador de Pirineu Muntanya Viva Assoc. Es troba a Sotang, després d’haver realitzat la primera part del projecte “Run to Dudhkunda, amb el qual s’ha dotat de material d’estudi (25 bancs, 8 pissarres, retoladors i esborrados) i material lúdic ( pilotes de futbol, cons, pilotes petites, un bat de baseball tou, i cordes) a l’escola Dudhkunda Himalaya Basic School, que es troba prop de la localitat de Salleri, al nord-est de Nepal.

muntanya viva

Després de portar i colocar els bancs d’estudi, ja ha començar un trekking amb Mingma Sherpa, on passarà per 6 escoles que es troben més aillades, i on el govern de Nepal no proporciona cap mena d’ajuda, o ben poca, i així, de cara a l’any que ve, podrà finalitzar el projecte Run To Dudhkunda, completant el provisionament de bancs d’estudi, ordinadors, i alhora engegar un nou projecte solidari a les localitats més aïllades de les muntanyes de Nepal.

muntanya viva

Deixa un comentari